IDE U 'BRAK NA PRVU'

Borila se za 'Gospodina Savršenog', a sad na slijepo ulazi u brak

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
10.03.2020.
u 10:24
Iako je praktički iz jednog showa pristala ući u drugi, obitelj joj je samo potpora te je ne osuđuje.
Pogledaj originalni članak

Nikolinu Tutić pamtimo kao prvu djevojku koju je Mijo Matić, "Gospodin Savršeni", poljubio u istoimenom showu, i to samo prije nekoliko mjeseci. No, kako joj to nije upalilo, sada je ljubavnu sreću odlučila potražiti u još jednom showu.

Naime, Nikolina će sada ljubav potražiti u novom RTL-ovu showu "Brak na prvu". Kako se predstavila, voli izlaziti s prijateljima, trenirati i crtati, a radi kao konobarica. Društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a ne voli nepravdu i svađe. Iako je prva djevojka koju je Mijo poljubio, Nikolina ipak nije zarobila njegovo srce. 

Nakon prvog poljupca više ništa nije bilo, a Nikolina je odjednom dobila opaku konkurenciju, zbog čega je odlučila promijeniti taktiku i od mirne cure postala je drska i borbena. 

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Pozivala je Miju na spojeve, a na kraju ispala tik prije velikog finala. Razočaranje nije mogla sakriti, ali zato sad otvorena srca ulazi u bračni eksperiment.

– Ne bih za sebe rekla da sam osoba koja se lako zaljubi. A čak i ako se brzo zaljubim, jednako tako se još brže i odljubim kad shvatim da ta osoba nije prava za mene – kaže Nikolina za 24 sata

Foto: RTL

Međutim, Miju i budućeg supruga, i dalje nepoznatog, ne želi uspoređivati.  

– Mijo je dečko koji ima svoj poseban način komunikacije s ljudima, kao i, zapravo, svatko od nas. Ne želim u ''budućem suprugu'' tražiti Miju, dopustit ću mu da mi pokaže svoje najbolje osobine – tvrdi Nikolina.

Iako je praktički iz jednog showa pristala ući u drugi, obitelj joj je samo potpora te je ne osuđuje. Supruga će upoznati kad već bude u vjenčanici, a otkrila je da je neće smetati ako izgledom ne bude kao muškarac kakvog je zamišljala.

– Nadam se da neću pasti u nesvijest prije nego što ga vidim. Šalu na stranu, fizički izgled nije jedini bitan, pogotovo ako nam se osobnosti slažu – uvjerava nas Tutić.

Ono što je drukčije, i što joj u ovom showu ide u prilog, jest upravo to što nema konkurenciju.

– Ponekad je dobro kad osjetiš da imaš konkurenciju jer se onda čovjek više potrudi, ali istina je da ovakav format olakšava situaciju i nadam se najboljem ishodu – rekla je Nikolina.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:04 10.03.2020.

"Brak na prvu", ha, ha, ha.... To je predstava, obična gluma, što produkcija ovim "glumcima" kaže, oni to i rade. Prijevara za naivne gledatelje, koji misle da je ova gluma istinita životna priča.