Zvijezde pjevaju

Boris Mirković osvojio žiri, Željko Pervan pjevao na francuskom

Foto: HTV
zvijezde
Foto: HTV
zvijezde
Foto: HTV
zvijezde
Foto: HTV
zvijezde
Foto: htv
zvijezde
Foto: HTV
zvijezde
Foto: htv
zvijezde
13.03.2010.
u 23:15
Iako voditelja Davora Meštrovića žiri nije štedio, on se šarmom uspio dodvoriti publici u studiju, ali i voditeljici Barbari Kolar koja se gotovo rasplakala od smijeha na njegove šale
Pogledaj originalni članak

U prvoj emisiji četvrte sezone showa "Zvijezde pjevaju" osam je parova sinoć s velikom tremom stalo pred žiri i okušalo svoja grla u izvođenju balada. Iako su se trudili izgledati opušteno, poznati su natjecatelji nervozno izvodili pjesme, a uloga pjevača posebno je teško sjela iskusnom HTV-ovu voditelju i uredniku Davoru Meštroviću. On je s partnericom Žanamari Lalić izveo pjesmu Parnog valjka "Jesen u meni", a reakcija autora hita i člana žirija Huseina Hasanefendića Husa bila je samo: "Zašto?" Iako je Meštar osvojio najmanji broj bodova, svojim je šarmom brzo očarao publiku u studiju, a na njegove šale nije ostala imuna ni voditeljica Barbara Kolar koja se doslovce rasplakala od smijeha. Taktiku "otpjevajmo pjesmu člana žirija" isprobali su vrlo uspješno i Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac koji su se okušali u izvođenju hita "Ja ću budna sanjati" nove članice žirija Vanne, koja je došla na mjesto Martine Tomčić. Oni su dobili najveći broj bodova i najbolje kritike. Publiku je očekivano osvojio Željko Pervan koji je s partnericom Majom Blagdan pjevao pjesmu Edith Piaf na francuskom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OV
over
16:36 15.03.2010.

ne znam sto je piaf radila sa \"tu ten vas\".. no pervanovo je verzija tomislava ivcica i jasne zlokic