ZAVIDNA LINIJA

Borna Kotromanić pokazala preplanulu figuru u badiću i oduševila fanove: 'Crna Venera'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Privatna arhiva
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Borna Kotromanić
Foto: Instagram
Borna Kotromanić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Borna Kotromanić na otvorenju sajma umjetnina Art Zagreb
Foto: Instagram
Borna Kotromanić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Borna Kotromanić posjetila je ovogodišnje izdanje Desig week-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Borna Kotromanić prošetala centrom Zagreba
Foto: Instagram
Borna Kotromanić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Borna Kotromanić
01.09.2022.
u 08:00
"Nikad ama baš nikad nisam zavidna, ali nemoguće je vidjeti ovakvu liniju i ostati ravnodušna. Nekad s 20 sam izgledala približno ovako. Hvala Vam na poticaju, od danas ozbiljno poćinjem vježbati", poručila joj je jedna pratiteljica
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica i blogerica Borna Kotromanić (52) poznata je po svojim zanimljivim modnim kombinacijama i stilu, a na društvenim mrežama često objavljuje i fotografije u kupaćim kostimima. Na posljednjoj je tako objavila selfie u zlatnom badiću, a fanovi su odmah primijetili njenu preplanulu put. 

- Crna Venera, napisala je Borna pokraj fotografije koja je dobila puno pozitivnih komentara.

"Nikad ama baš nikad nisam zavidna, ali nemoguće je vidjeti ovakvu liniju i ostati ravnodušna. Nekad s 20 sam izgledala približno ovako. Hvala Vam na poticaju, od danas ozbiljno poćinjem vježbati", poručila joj je jedna pratiteljica.  

"Da se ponovo snima film o Tarzanu vjerujem da bi ti bila Jane", glasio je jedan od komentara pratitelja. "Ljepotica, godine ti ne mogu ništa", "Atomska bomba", "Zgodna i seksi", nizale su se pohvale Borni. 

Podjsetimo, mediji su ovog ljeta u nekoliko navrata pisali o Borninom sukobu s Vlatkom Pokos oko Nikoline Pišek.  Borna je prvo komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića

. - Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka.   -  A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka. Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala "bez komentara". No, ponovno se javila Vlatka.   - Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje.

Bespotrebno - napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu  - Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene - napisala joj je Borna.   

- Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne? -  napisala je Pokos. - Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila ali sa mnom sigurno nisi imala posla - poručila Borna Vlatki.  -  Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teškoj situaciji - odgovorila je Pokos.  - Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv ali dok si u Hrvatskoj, nije - zaključila je Borna.

VIDEO: Prošlo je 25 godina od stravične nesreće u kojoj je poginula princeza Diana 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RO
RogaBabaroga
08:38 01.09.2022.

uzasssss

DU
Deleted user
10:33 01.09.2022.

I to se naslikava?

DO
domagoj1492
17:13 01.09.2022.

Ono kad imaš milione na računu i propuh u glavi.