nova sapunica

Bosanski šarm u novoj turskoj dramskoj seriji "Bijeg"

Foto: Nova TV
bijeg (1)
Foto: Nova TV
bijeg (1)
Foto: Nova TV
bijeg (1)
18.06.2011.
u 10:00
Kako ni ova serija ne bi zaostajala za njih desetak koliko smo ih do sada gledali, pobrinuli su se glavni glumci, Brad Pitt Bliskog istoka i nekadašnja Miss te Eliteov model, koji korijene vuku iz – Bosne i Hercegovine.
Pogledaj originalni članak

Kad ljubav ima stotinu zapreka, jedini izbor koji ostaje jest bijeg. Tako barem poručuje nova turska serija koja se počinje emitirati od ponedjeljka na Novoj TV.

Prelijepa Menekše rođena je u Turskoj, ali živi u Berlinu i osjeća se kao prava Njemica. S druge strane, njezina obitelj Doganturk potpuno je zatvorena i konzervativna. Iako njezin otac s godinama polagano popušta sa svojim terorom, njegov mlađi sin preuzima ulogu vođe obitelji. Otac dogovori Menekšin brak s Mustafom, Kadirovim prijateljem iz vojske.

Kad Menekše dozna za to, doživi šok, jer ona voli Halila, mladića iz Bosne. Kako ni ova serija ne bi zaostajala za njih desetak koliko smo ih do sada gledali, pobrinuli su se glavni glumci, Brad Pitt Bliskog istoka i nekadašnja Miss te Eliteov model, koji korijene vuku iz – Bosne i Hercegovine. Svoj stas i izgled Sedef Avci (Menkeše) duguje upravo bosanskim korijenima.

No, lijepa je glumica prvi put posjetila zemlju svojih predaka upravo tijekom snimanja serijala, u svibnju 2008. godine. Posljednja epizoda serije, naime, tri se dana snimala u Mostaru, na Starom mostu. Osim glume, diplomirala je i ekonomiju, a trenutačno je u braku s glumcem Kıvançom Kasabalijem.Plavooki Kıvanç Tatlıtuğ, koji je bio u vezi s Miss svijeta 2002. godine Azrom Akin, hrvatskoj publici nije nepoznat.

Tog turskog, kako ga nazivaju, Brada Pitta gledali smo u serijama “Gumuš” i “Strasti Orijenta”. U Turskoj su ga proglasili najseksi živućim muškarcem svoje zemlje. Iako je rođen u Turskoj, Kıvanç ljepotu također duguje svom bosanskom podrijetlu. Njegova je obitelj nakon Drugog svjetskog rata emigrirala u Tursku. Osvojio je natjecanje “Model World” te potom ušao u manekenstvo. Zbog očeve bolesti preselio se u Istanbul, gdje je počeo igrati košarku za klub Ülkerspor.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.