Večeras finale

Božidar iz 'Večere za 5' koji je sve kritizirao: Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi

Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
04.06.2021.
u 15:33
Božidar je imao ispad bijesa na ostale natjecatelje, a na svakoj večeri imao je svoje prigovore na kandidate.
Pogledaj originalni članak

Profesionalni kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara – Božidar Miodragović večeras kuha ostalim natjecateljima emisije "Večera za 5 na selu" i nakon njegove večere će biti poznato tko je pobjednik. Božidar je pažnju privukao nakon što je objavljen video koji je snimljen u večeri kada je Božidar kuhao ostalim kandidatima i iz videa je jasno kako je u konačnici dobio samo 17 bodova što ga je iznimno povrijedilo i u napadu bijesa svašta je izgovorio ostalim natjecateljima.

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova. Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, a vi za vaše ništa. Što je on složio? Gravče na tavče. Dobili ste večeru kakvu ne možete dobiti ni u hotelu visoke A kategorije – bjesnio je Božidar. Ostalim kandidatima se već na početku predstavio kao akademik, majstor, chef, kuhar, predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara te međunarodni sudac i njihova očekivanja od njegove večere su iznimno velika jer Božidar je svaku njihovu večeru komentirao i nije ih štedio kritike.

- Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi. Ja sam se jako potrudio i današnja večera mora biti picikato, sve mora biti savršeno dobro. Želim ih impresionirati s dobrom hranom, dobrom večerom, da bude nešto izuzetno, a to ću i pripremiti i da se ugodno osjećaju u mom ambijentu - kaže Božidar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar drot kefa
drot kefa
17:25 04.06.2021.

Prepotentan tip, kao profesionalni kuhar u prednosti je pred ostalim natjecateljima koji su kuharski amateri, sreća da je samo kuhar a ne recimo ministar unutrašnjih poslova.

DU
Deleted user
18:28 04.06.2021.

Riječ "picikato" čuo zadnji put u JNA prije 43 godine. Hotel visoke A kategorije? Halo Božo, tako se već dulje ne kategoriziraju hoteli. Taj čovjek da padne sa visine svojeg ega na razinu inteligencije, ne da bi se ubio, već bi ga skupljali metlom...

DU
Deleted user
18:35 04.06.2021.

Inače Božo, imaš manje ordenja od onih u SJ.Koreji, ali još uvije ideš pod "heavy metal"!