Odlazak komentatorske legende

Božo Sušec otišao u mirovinu

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Božo Sušec otišao u mirovinu
11.01.2010.
u 17:57
Legendarni HTV-ov komentator Božo Sušec od 1. siječnja više nije dio sportske ekipe javne televizije. Naime, od 1. siječnja Božo je u mirovini.
Pogledaj originalni članak

Legendarni HTV-ov komentator Božo Sušec od 1. siječnja više nije dio sportske ekipe javne televizije. Naime, od 1. siječnja Božo je u mirovini. Komentator se tako pridružio brojnih HTV-ovim zaposlenicima kojima je ta javna kuća ponudila otpremnine jer mora riješiti višak radnika. Ipak, neka su imena, među kojima je i Sušecovo, prevrijedna HTV-u pa se sada pokušava pronaći način da oni i dalje rade za televiziju.

– Njihov status još nije riješen, ali uskoro će se znati hoće li oni surađivati s HTV-om – rekao je glasnogovornik televizije Danko Družijanić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SC
Shiny Coward
18:48 12.01.2010.

Zar je i g. Sušec pokleknuo pred Sinišom Grgićem? To nisam očekivao, ali razumijem. Nije valjda pristao ostvariti bliske odnose.

DH
dalibor.hren
18:11 11.01.2010.

Kad će u penziju Bruno Kovačević sa svojim pametnim skijaškim komentarima?

AP
apaurin
18:46 11.01.2010.

Moš mislit ,,\"neka su imena prevrijedna\" ,,pihhhh ....pogotov ime pijandure Sušeca.......,, to je legalna pljačka..pokupio čovjek otpremninu i sad mu je zagarantirano honorarno radno mjesto ...ma ode ova zemlja u p.m. al zato čim usfali love ,,opet će po novinama biti naslova ,,,treba smanjiti braniteljske mirovine,,treba napraviti kompletnu reviziju i sl...jadno ,jadno......