nakon devet godina

Bračni brodolom ili tek ljubavna kriza Indire i Narcisa Mujkića?

Foto: tino jurić
Bračni brodolom ili tek ljubavna kriza Indire i Narcisa Mujkića?
30.03.2010.
u 08:56
Pjevačica grupe Colonia prošlog se tjedna u lounge baru People's, dok je njen suprug bio u Americi, ljubila s nepoznatim mladićem i tako potaknula brojna nagađanja o bračnoj krizi koju je potvrdio i Narcis Mujkić.
Pogledaj originalni članak

- Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami - riječi su kojima je suprug pjevačice grupe Colonia Narcis Mujkić za tjednik Extra potvrdio svoje bračne probleme koji su prvi put dospjeli u javnost nakon devet godina braka.

Da nešto ne štima u bračnoj zajednici Mujkićevih potvrdila je i Indira prošlog tjedna u zagrebačkom lounge baru People's, gdje se naočiogled svih ljubila s nepoznatim mladićem koji jako nalikuje na njenog supruga. Narušeni bračni odnosi dali su se naslutiti i na pogrebu vizažista Tome Vrbana, gdje je neutješnu Indiru umjesto supruga tješio njen prijatelj Marko Grubnić. Navodno 35-godišnji Narcis održava tajnu ljubavnu vezu sa 14 godina mlađom Stellom iz Bosne.

Narcis i Indira upoznali su se 2000. u Makarskoj, a vjenčali niti godinu dana nakon prvog susreta.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DR
dreamteam
10:55 31.03.2010.

Ovo su stvarno postale tracarske novine. Ima li drugih tema nego seksipilnos,pijane starlete da ne nabrajam sve gluposti. Eto u mom selu se razvelo dvoje isto.Dodjite pa napisite clanak.

GO
gordanica
10:40 30.03.2010.

Pogledajte malo bolje \"njezinu\" facu. Jeste li sigurni da čovjek nije napokon shvatio da je ona- ON?

Avatar punkufer
punkufer
10:46 30.03.2010.

I TO je top tema za prvu stranicu VL-a???? Konu nebismo smjeli propustiti?!! Muškobanjasta pjevačica i njeni ljubavni jadi? Odvratno...