Propast 'Brangeline'

Brad Pitt i Angelina Jolie kreću u dugu sudsku bitku! Glumac se konačno predomislio...

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Brad Pitt i Angelina Jolie kreću u dugu sudsku bitku! Glumac se konačno predomislio...
06.11.2016.
u 16:29
Brad Pitt traži dijeljeno skrbništvo nad djecom
Pogledaj originalni članak

Nakon više od mjesec dana otkad je hollywoodska zvijezda Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod braka, Brad Pitt je konačno potpisao te dokumente, javljaju američki mediji.

Jolie (41) je podnijela je zahtjev za razvod braka 19. rujna navodeći nepomirljive razlike kao razlog razvrgavanja bračne zajednice i zatražila je isključivo skrbništvo nad njihovo šestero djece u dobi od osam do 15 godina.

Dijeljeno skrbništvo

Pitt (52), međutim, traži dijeljeno skrbništvo nad djecom. Jolie i Pitt, zajedno poznati kao "Brangelina" vjenčali su se 2014., ali su bili zajedno od 2004. godine. Bili su jedan od najpoznatijih parova u svijetu zabave zbog privlačnog izgleda, uspješnih filmova i aktivizma.

Prema pisanju časopisa US Weekly, glumac se konačno predomislio i pristao potpisati papire za razvod. Iako mu Jolie dozvoljava da posjećuje njihovo šestero djece "ako im bude zajamčeno zdravlje i sigurnost", Pitt i dalje namjerava dobiti dijeljeno skrbništvo nad Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne, što izgleda kao najava za dugu sudsku bitku.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:19 06.11.2016.

jadan brad ova cegrtusa ce mu sve uzet

NE
neznanac
22:56 06.11.2016.

Dobra majka zna da djeca trebaju i mamu i tatu,ali ova dama ne! To je samo sebicnost i samoljublje-jer joj je filmska karijera prosla!

NE
Nemanadimak
16:31 07.11.2016.

zao mi covjeka :( bolje da je napravio jedno dijete kao svi normalni i da je nije uzimao za zenu. a predbracni ugovor je morao imati. pa danas bi i obican zidar morao imati bracni ugovor, da ne bi na kraju ostao i bez gaca :(