Konačno vidio djecu

Brad se nada da će se s Angelinom oko skrbništva dogovoriti izvan suda

Foto: Pixsell
angelina jolie
Foto: Reuters
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
14.10.2016.
u 11:02
US Magazine piše da na ovom susretu nisu bila prisutna sva djeca i da se susret odvijao pod nadzorom socijalne službe.
Pogledaj originalni članak

Brad Pitt konačno se susreo sa svojom djecom, javlja US Magazine i piše da se susret dogodio prošlog vikenda. Naime, prvi je to susret glumca i djece otkako je Angelina Jolie sredinom rujna zatražila razvod od Pitta i potpuno skrbništvo nad njihovo šestero djece. 

Pri ovom susretu, piše US Magazine, nisu bila prisutna sva djeca a susret se odvijao pod nadzorom socijalne službe. Za šest dana socijalna služba će na temelju procjene psihijatra i terepeuta, kod kojih su zadnjih dana Angelina i djeca te Brad išli na terapije, odlučiti kada će se glumac ponovno moći susresti s djecom i pod kojim uvjetima. 

- Brad je spreman učiniti sve samo da bude što više s djecom i nada se da će cijelu situaciju oko skrbništva riješiti s Angelinom bez uplitanja suda - rekao je izvor za ovaj magazin. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comparator
comparator
22:29 14.10.2016.

Meni ovo kako oni usvajaju djecu izgleda recimo; Dođe Pitt u Afriku spazi djete i kaže "Zapakirajte mi ovo djete i dostavite na adresu"!!!! To možda nije točno ali mi izgleda vrlo naivno i neprikladno ovakvo usvajanje jer djeca nisu roba i njih se voli i za njih se brine. Ako je porez uzrok usvajanja djece onda takve "roditelje" treba u "bajbokanu" "pržun" .