"The Woman In Me"

Britney Spears potvrdila objavu memoara: 'Bit će to moja priča pod mojim uvjetima. Napokon!'

Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
Britney Spears na premijeri filma 'Once Upon a Time in Hollywood'
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ britneyspears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
13.07.2023.
u 21:14
Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti "hrabra i zapanjujuće ganutljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi", a bavit će se i borbom Spears da okonča skrbništvo njenog oca nad njom
Pogledaj originalni članak

Američka pjevačica Britney Spears (41) potvrdila je da će objaviti memoare, rekavši da će knjiga biti "pod njenim uvjetima", piše u četvrtak njemačka agencija DPA. Knjigu naslova "The Woman In Me" (Žena u meni) objelodanit će izdavačka kuća Gallery Books u listopadu ove godine.

Pjevačica je u videu na društvenoj mreži Instagram u utorak napisala: "Stiže, moja priča, pod mojim uvjetima, napokon. Jeste li spremni?" Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti "hrabra i zapanjujuće ganutljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi", a bavit će se i borbom Spears da okonča skrbništvo njenog oca nad njom.

Kompleksni pravni dogovor, koji je započeo 2008., omogućio je 41-godišnjem ocu pjevačice Jamieju Spearsu da upravlja njenom slobodom i financijama. Takva se vrsta skrbništva u pravilu koristi za veoma bolesne ili stare ljude, a okončao ga je sudac u Los Angelesu nakon 13 godina u studenom 2021.

VEZANI ČLANCI: 

Jennifer Bergstrom, potpredsjednica i izdavačica u tvrtki Gallery Books, rekla je: "Britneyjino uvjerljivo svjedočanstvo na sudu je zapanjilo svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu nadahnjujuću snagu i hrabrost".

"Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan učinak i da će biti izdavački događaj godine. Ne bismo mogli biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču", dodala je. Objavljeno je da je ugovor s izdavačkom kućom vrijedan i do 15 milijuna dolara. Knjiga "The Woman In Me" će biti objavljena 24. listopada.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.