U kinima 4. travnja

Bruce Willis u drugom nastavku G.I. Joea: Osveta 3D

Foto: 'Photo Credit: Jaimie Trueblood'
'Left to right: Adrianne Palicki plays Lady Jaye and Bruce Willis plays Colton in G.I. JOE: RETALIATION, from Paramount Pictures, MGM, and Skydance Productions.'
Foto: 'Photo Credit: Jaimie Trueblood'
'Left to right: Ray Park plays Snake Eyes and Elodie Yung plays Jinx in G.I. JOE: RETALIATION, from Paramount Pictures, MGM, and Skydance Productions.'
Foto: 'Photo Credit: Jaimie Trueblood'
'film8'
31.03.2013.
u 10:00
Redatelj Chu kaže kako je film snimao po mjerilima obožavatelja jer i sam pripada toj kategoriji
Pogledaj originalni članak

Većina snimanja odvijala se u New Orleansu na poligonima i prostorijama koje pripadaju NASA-i. – Skladišta s visokim stropovima omogućila su nam snimanje dviju scena istovremeno i ponekad je na setu bilo i 700 ljudi u jednom trenutku – rekao je izvršni producent Herb Gains.

Prije četiri godine "G. I. Joe: Kobrin uzlet" postigao je veliki uspjeh na kinoblagajnama. Zadovoljstvo publike filmom redatelja Stephena Sommersa nije dijelila i kritika, zbog čega je u nastavak "G. I. Joe: Osveta" uneseno dosta promjena. Osvježili su listu glumaca angažmanom Brucea Willisa kojeg su i proslavile uloge u akcijskim filmovima te Dwaynea Johnsona, Adrianne Palicki, Arnolda Voslooa i Jonathana Prycea. Najzaslužniji za snimanje drugog dijela je producent Lorenzo di Bonaventura.

– Pomislio sam da je završetak prvog nastavka s varalicom u Ovalnom uredu nešto zaista jedinstveno i da bi tu ideju bilo zanimljivo razraditi. Bilo je važno pronaći redatelja koji se može uhvatiti ukoštac s višeslojnim likovima – objasnio je Lorenzio. Nakon konzultacija s ostalim članovima produkcije zaključio je kako je redatelj Jon M. Chu najbolji izbor. Kao veliki obožavatelj G. I. Joea redatelj je htio snimiti film po mjerilima svojih istomišljenika. Ekipa "G. I. Joea" u ovom nastavku ne bori se samo protiv smrtonosnog neprijatelja Kobre jer im sada prijetnje dolaze i iz same vlade i ugrožavaju im život. Bruce je bio sretan kad su ga pozvali da se glumačkoj ekipi pridruži ulogom G. I. Joea odnosno Joea Coltona, jer je odmalena skupljao i igrao se figuricama G. I. Joea.

– Postoji nekoliko trenutaka u filmu u kojima sam ostao bez teksta jer kad se u istom kadru pojave Bruce, Dwayne Johnson i Snake Eyes, jednostavno ostanete bez teksta – kaže Chu. Johnson i Willis, ikone akcijskih filmova, uživali su u zajedničkom radu.

– Bruce i ja dugogodišnji smo prijatelji i bio sam oduševljen kad su mi rekli da se pridružio ekipi – kaže Johnson. Willis je priznao kako je uvijek potajno maštao o ovoj ulozi. – Dugo sam razmišljao o tome da sam osmislim scenarij za G. I. Joea i zato je ova uloga došla kao naručena – kaže Bruce.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.