Ljubav je na selu

Buran dan na farmi: Bahra u suzama, a Rasema momcima zapaprila golišavim zadatkom

Foto: RTL
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
28.04.2021.
u 16:12
Nakon jučerašnje svađe Mara i Radmila ponovno će provocirati Bahru, koja će ovaj put pustiti i iskrenu suzu te im poručiti: ''Neću poniziti ni nju ni ikoga. Ali ne dam na sebe!''
Pogledaj originalni članak

Atmosfera na imanjima sve je užarenija, a zadaci šaroliki i nepredvidivi... Na Nevenovoj farmi broj svađa bit će tako proporcionalan broju seoskih poslova, u čemu će prednjačiti Marijana i Vjerana, a mladi će farmer djevojkama pripremiti i poseban kulinarski zadatak kako bi napokon probao obećane krumpirove police. 

Nakon jučerašnje svađe Mara i Radmila ponovno će provocirati Bahru, koja će ovaj put pustiti i iskrenu suzu te im poručiti: ''Neću poniziti ni nju ni ikoga. Ali ne dam na sebe!''. Draganove dame pokušat će zakopati ratnu sjekiru i nastaviti s prijateljskim odnosom, ali natjecanje u branju grožđa moglo bi dovesti do novih nesuglasica.  A u Donjem Lapcu sprema se modna revija! Lukava Rasema dobro će zapapriti momcima pa će, u maniri pravih manekena, prošetati pistom  – u šarenim kupaćim gaćama! 

Zoran i Suzi prilično će se opustiti pa će pasti i romantičan jutarnji poljubac pred očima drugih dama, a sadnja kupusa dovest će do dosad neviđene svađe u Brštanovu. Tko će na kraju dana zadovoljno trljati ruke i slaviti pobjedu, a tko neće mirno spavati, gledatelji će doznati večeras od 21 sat u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Vinko Ćemeraš: "Moj život trenutno bi opisala neka jako sretna pjesma"

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Dalmoš
Dalmoš
18:31 28.04.2021.

Ovo je sramota!

XY
XYZ80
17:31 28.04.2021.

Tko to uopće gleda Dnevnik i svakodnevne podatke o prehladi19?!? Fujjjj

KP
Karlovacko pivo
16:41 28.04.2021.

Tko to uopće gleda emisija fujjj