spremna oprostiti

C. Aguilera nakon 13 godina želi vidjeti oca koji ju je zlostavljao

Foto: Pixsell
C. Aguilera nakon 13 godina želi vidjeti oca koji ju je zlostavljao
09.02.2012.
u 21:30
- Sigurna sam da je čuo kada sam u javnosti govorila o tome kako mi je bilo teško. Vjerujem da mu nije bilo lako. Možda ćemo jednoga dana moći otići na ručak – rekla je dobitnica pet Grammyja.
Pogledaj originalni članak

U intervjuu za ožujsko izdanje magazina “Latina” pjevačica Christina Aguilera otkrila je kako je spremna oprostiti svome ocu koji ju je zlostavljao fizički i emocionalno dok je bila djevojčica.

Christina s tatom Faustom nije razgovarala trinaest godina te smatra da je vrijeme da obnovi kontakt s njime.

- Sigurna sam da je čuo kada sam u javnosti govorila o tome kako mi je bilo teško. Vjerujem da mu nije bilo lako. Možda ćemo jednoga dana moći otići na ručak – rekla je dobitnica pet Grammyja čiji je otac poricao da je ikada dignuo ruku na Christinu i njenu sestru Rachel.

- Nikada ih nisam zlostavljao. Žao mi je što sam dignuo ruku na svoju ženu, ali nikada nismo imali brutalne okršaje kao Ike i Tina Turner – izjavio je Fausto još 2002.

Aguilera je u intervjuu prošle godine za Us Weekly istaknula da joj je dan kada su se njeni roditelji razveli bio najsretniji u životu.

- Odrasla sam u obiteljskom nasilju. Sretno dijete rezultat je sretnog roditelja. Djeca su poput spužve, sve upijaju – mudro je zaključila pjevačica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.