šaptač slavnima

C. Gaida pratitelj zvijezda na Oscarima otkriva njihove tajne

Foto: ''
'red1'
Foto: ''
'AM_ArmCandy_Cover_R1'
Foto: ''
'red3'
22.02.2013.
u 11:00
U svojim memoarima Christopher otkriva kako mu je Sharon Stone naredila da je ne gleda i kako je smirio Megan Fox prije izlaska na crveni tepih
Pogledaj originalni članak

Na nedjeljnoj dodjeli Oscara prvi put nakon četrnaest godina neće biti Christopher Gaida, zagonetni 38-godišnjak u medijima poznat kao \"šaptač slavnima\".

Nesnosni J. Bieber

Naime, Gaida je dugi niz godina pratitelj slavnih na crvenom tepihu, a njegov je zadatak pobrinuti se da klijent sigurno prođe crveni tepih, dade intervjue određenim medijima, elegantno izbjegne medije s kojima ne želi razgovarati te da sigurno stigne do svojeg mjesta. No, osim čovjeka u sjeni koji je na crvenom tepihu uvijek tri koraka iza slavne osobe, Christopher je često i njihov modni savjetnik, psiholog, rame za plakanje... Tajne svoje čudne profesije otkrio je u memoarima \"Arm Candy: A Celebrity Escort\'s Tales From The Red Carpet\", a autor tvrdi da je zbog okupiranosti promocijom knjige morao odustati od angažmana na ovogodišnjim Oscarima.

– Mnogi me smatraju \"personom non grata\" i tvrde da bi moja knjiga mogla uništiti Hollywood – zločesto se smije Gaida čija knjiga otkriva sočne detalje o mušičavim zvijezdama. Jedna od najgorih klijentica bila mu je Sharon Stone.

– Nije se željela rukovati sa mnom, naredila mi je da hodam tri koraka ispred nje i zabranila mi da se ijednom okrenem prema njoj – piše Gaida. Nesnosan je bio i Justin Bieber. Bahati pjevač odbio je proći rendgensku kontrolu zbog čega je došlo do naguravanja zaštitara.

– Uspio sam ga urazumiti i na kraju je ispraznio džepove i prošao kontrolu – tvrdi. Ikona funka Chakka Khan bila je nasilna.

Megan Fox dizao ego

– Kad je Chakka prolazila pored mene, snažno me udarila rukom, stisnula me uza zid i strgnula mi majicu, Isto je napravila i mom kolegi – šokira Gaida. Megan Fox morao je smirivati i podizati joj ego jer je imala teški napadaj panike. – Toliko je bila uplašena da je jedva disala. Ostala je paralizirana. Govorio sam joj da je fantastična, da izgleda predivno i da je svi vole. To ju je smirilo. Toma Hanksa opisuje kao nestašnog veseljaka koji obožava crveni tepih i sa svima voli porazgovarati. Oskarovca je čak znao izgubiti iz vida jer bi se glumac zapričao, što je Gaidi zadavalo glavobolje jer je njegov zadatak sigurno dovesti osobu do njezina mjesta u dvorani. Sjajan dojam ostavili su Angelina Jolie i Brad Pitt. – Angelina se na ceremonijama ne odvaja od Brada. Ne želi bez njega sjesti na svoje mjesto – otkriva Gaida.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.