Čudna osobina

Cameron Diaz voli živjeti živote drugih ljudi

Foto: reuters
cameron diaz
Foto: AFP
diaz7
Foto: Reuters
Cameron Diaz
Foto: Pixsell
CAMERON DIAZ
Foto: Pixsell
CAMERON DIAZ
Foto: Pixsell
cameron diaz
Foto: Pixsell
diaz05
23.06.2010.
u 20:46
- Znate što mi je najbolje? Jedan dan vozim motor, drugi imam dečka, a treći hodam ćelava. Svaki dan sam netko drugi i mogu činiti sve što hoću! - kazala je 37-godišnja djevojka koja očito ne voli biti u dodiru sa stvarnošću.
Pogledaj originalni članak

Cameron Diaz zaljubljena je u svoj posao koji doživljava kao kostimiranu avanturu. Plavokosa glumica sretna je kaže, što svakodnevno nosi različitu odjeću i uživljava se u živote likova koje glumi.

- Znate što mi je najbolje? Jedan dan vozim motor, drugi imam dečka, a treći hodam ćelava. Svaki dan sam netko drugi i mogu činiti sve što hoću! Kroz svoje filmove živim punim plućima, kroz svoje filmove živim tuđe živote. Nije li to uzbudljivo? - kazala je 37-godišnja djevojka koja očito ne voli biti u dodiru sa stvarnošću. Uskoro će, otkriva, ponovno uletjeti u svakodnevicu Toma Cruisea s kojim je snimila "Vanilla sky".

- Bio je to izvrstan film, s dosta ozbiljnom tematikom. jako sam sretna što ću ponovno raditi s Tomom jer znam da će to biti potpuno drugačiji svijet od onoga kojeg smo vidjeli 2001. Moći ćemo brzo voziti i divljati dok će sve oko nas letjeti u zrak - govori "divlja" Cameron Diaz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.