DAMA SA STILOM

Čestitke pristižu sa svih strana! Maja Lena Lopatny proslavila rođendan i oduševila elegantnim izdanjem

Foto: Facebook
maja lena lopatny
Foto: Facebook
maja lena lopatny
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
12.09.2022.
u 17:39
Maja Lena je studirala novinarstvo i radila je u medijima, a u posljednjih nekoliko godina radi u turizmu, a zbog posla trenutno živi na relaciji Zagreb-Korčula-Novigrad.
Pogledaj originalni članak

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica Maja Lena Lopatny proslavila je 31. rođendan. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj je pozirala u elegantnoj, zelenoj, satenskoj haljini koja je naglasila njezinu figuru pored bazena, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda i čestitke povodom rođendana. 

''Sretan draga'', ''Najsretniji'', ''Ljepotica'', ''Nek ti je sretan, puno zdravlja i sreće želim'', ''Divno'', ''Ljepota'', ''Prekrasnica'', ''Sve najbolje draga'', ''Prekrasna'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Maja Lena je studirala novinarstvo i radila je u medijima, a u posljednjih nekoliko godina radi u turizmu, a u intervjuu za Večernji list otkrila je kako joj raditi na poziciji voditeljice odnosa s javnošću Aminess hotela i kampova.

– Drago mi je da radim u kompaniji koja je jedna od najznačajnijih turističkih kompanija u Hrvatskoj, koja sustavno unapređuje i širi svoje poslovanje te kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov razvoj. Upravo kroz rad u Aminessu vidim perspektivu za daljnji razvoj svoje karijere – kazala nam je. Zbog posla, dosta vremena provodi na Korčuli, pogotovo ljeti.

– Sada živim na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. Korčulu smatram svojim drugim domom i moram priznati da sam zaljubljena u taj otok: od ljudi, prirodnih ljepota, povijesti, mjesta, korčulanskog arhipelaga.. Ništa mi ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja, iako je Zagreb moj rodni grad koji obožavam – zaključila je Maja.

VIDEO Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.