Tatjana Ivanišević

‘Često putujemo pa Goran ne da klincima da nabave ljubimca’

Tatjana Ivanišević
Tatjana Ivanišević
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Tatjana Ivanišević
Tatjana Ivanišević
24.10.2010.
u 19:22
Tatjana je na otvaranju ljekarne u vlasništvu Anite Ljubić, bivše supruge nogometaša Andyja Bare, bila sama dok je Goran čuvao djecu. Otkrila nam je da opet počinje raditi u modi
Pogledaj originalni članak

Luksuzna dekorativna kozmetika kojom se njeguju hollywoodske zvijezde Brad Pitt i Angelina Jolie, Giselle Bundchen i Catherine Zeta Jones, više nije nedostupna Zagrepčanima. A otvaranje ljekarne u vlasništvu Anite Ljubić, bivše supruge nogometaša Andyja Bare, nije propustila njezina prijateljica Tatjana Ivanišević. Bivša manekenka, koja još uvijek povremeno stane pred objektiv fotoaparata pa njezino lice osvane na naslovnici magazina, ne vjeruje da je ljepota slučajna i puno brige vodi o tome kojom se kremom koristi.

Dosta znam o kremama

– Izgled treba hraniti! Puno znam o trendovima u kozmetici i važno mi je da je ono što koristim efikasno. Teško mi je reći koliko sam ikad najviše novca dala za neki proizvod, ali ne trošim previše jer ima odličnih proizvoda koji nisu skupi. Lice mažem preparatima bogatim voćnim kiselinama i antioksidansima – kaže gospođa Ivanišević koja je na događaj došla bez supruga Gorana Ivaniševića koji je ostao kod kuće s klincima. Majka dvoje djece, trogodišnjeg Emanuela i sedmogodišnje Amber Marije, ne ide ni na kakve tretmane za uljepšavanje tijela, ali ima svoj režim. – Niz godina bavila sam se plesom, a sada svakodnevno treniram pilates na spravama – otkrila je tajnu svojeg izgleda. Maminim plesnim stopama ide i kći Amber koja pohađa satove ritmičke gimnastike, no za šminku još ne pokazuje interes.

Poslovna žena

– Amber je pravo dijete! Zbog posla u manekenstvu ja sam već kao 15-godišnjakinja otišla od kuće. Danas kao majka drukčije razmišljam i ne mogu reći koja je dobna granica kada curice treba pustiti da se počnu šminkati. Najradije joj ne bih dala da to radi do dvadesete! – našalila se ‘stroga mama’. Za razliku od svoje ritmične sestre, mali Emanuel odličan je s loptom, ali oboje imaju zajedničku želju. – Silno žele malog psa, ali tata im ne da jer puno putujemo – s osmijehom kaže Tatjana i dodaje: – Pa evo, i za Novu godinu idemo k mojoj prijateljici u Atenu. A što se tiče posla, ima i tu novosti. – Počinjem opet raditi! Ali ne kao model, već kao organizatorica modnih snimanja, ali neću puno o tome! – tajnovito je zašutjela.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DO
doktorica
09:47 25.10.2010.

Lice mažem preparatima bogatim voćnim kiselinama i antioksidansima – kaže gospođa Ivanišević......bolje da se pogleda u ogledalo kakve su joj usnice

YA
yahoo
15:01 25.10.2010.

nekako mi počinje ličiti na Ninu Morić,

MA
Machak
19:19 25.10.2010.

Ovaj članak je toliko sladak da mi se bljuje....a zašto niste napisali da je sponzoriran?