Recesija u Hollywoodu

Cher svoje nekretnine ponudila na rasprodaju

Foto: Reuters
Cher svoje nekretnine ponudila na rasprodaju
03.01.2010.
u 15:45
Još nije poznato je li se i pop pjevačica našla u sličnim financijskim problemima ili su je na to ponukali neki drugi razlozi. Kako god, njezino imanje ‘The Kailua Konan’ na Havajima bit će na aukciji 18. siječnja.
Pogledaj originalni članak

Čini se da je recesija debelo zahvatila i Hollywood. Nakon Nicholasa Cagea, koji je financijski skrahirao i ostao bez većeg dijela imovine, s rasprodajom svojih nekretnina počela je i Cher.

 

Još nije poznato je li se i pop pjevačica našla u sličnim financijskim problemima ili su je na to ponukali neki drugi razlozi. Kako god, njezino imanje ‘The Kailua Konan’ na Havajima bit će na aukciji 18. siječnja, a očekuje se da će postići cijenu između osam i 12 milijuna dolara. Kuća koja se nalazi na imanju ima šest posebno uređenih soba s pogledima na ocean. Osim tog imanja za koje, šuška se, već ima zainteresiranih, Cher prodaje i kuću s imanjem u Malibuu za 40 milijuna dolara.

 

Tabloidi tvrde da je Cher na rubu bankrota te da nema drugog izbora. Jer već gotovo pet godina živi na visokoj nozi, a ne radi ništa. Cher je, naime, svoj najbolji i posljednji, 250., koncert održala 2005. godine i njime završila karijeru.

 

Tijekom 45 godina karijere, koliko će ove godine proslaviti, Cher je, tvrde tabloidi, više potrošila na estetske operacije i lude provode nego što je zaradila. O ulaganjima nije razmišljala

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.