opet jede meso

Chris Martin progovorio o Gwyneth Paltrow

Foto: Press Association/Pixsell
Chris Martin progovorio o Gwyneth Paltrow
07.08.2014.
u 22:25
Chris Martin i Gwyneth Paltrow sve su iznenadili svojom viješću da se razvode, a o razlozima odluka gotovo nisu ništa rekli. Ipak, ono najvažnije je poznato...
Pogledaj originalni članak

Chris Martin i Gwyneth Paltrow sve su iznenadili svojom viješću da se razvode, a o razlozima odluka gotovo nisu ništa rekli. Ipak, ono najvažnije je poznato. Glumica i glazbenik ostali su u sjajnim odnosima nakon odluke da okončaju brak, a najviše zbog sina i kćeri koje su dobili u braku.

Nakon razvoda, Martin je počeo jesti meso, više izlaziti i svirati. Osvrnuo se u gostovanju na SiriusXM radiju u New Yorku na odnos s bivšom ženom. - Nisam najbolji sugovornik kad je privatni život u pitanju, no i dalje smo prijatelji i ponosni roditelji, kratko je izjavio Chris o Gwyneth.

>>Gwyneth Paltrow provela romantičan vikend s novim dečkom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
10:53 08.08.2014.

majstor, živio!