Miljenik žena

Čola: Sreća nastupa u Areni zbog lijepih je Zagrepčanki još veća

Foto: pixsell
Čola: Sreća nastupa u Areni zbog lijepih je Zagrepčanki još veća
22.02.2012.
u 15:01
Bubnjari Dragoljuba Đuričića, nekadašnjeg bubnjara grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao posebni gosti. Najveću zvijezdu nekadašnje Juge pratit će deseteročlani bend, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači.
Pogledaj originalni članak

Popularni Čola osjeća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb. Ništa ne prepušta slučaju i zato je okupio članove svog benda i organizirao glazbene probe u prekrasnom vojvođanskom Novom Sadu. Zdravka će pratiti deseteročlani bend, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači. Uživat ćemo u novim aranžmanima Zdravkovih hitova pripremanim samo za zagrebački koncert.

Bubnjari Dragoljuba Đuričića, nekadašnjeg bubnjara grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao posebni gosti Zdravka Čolića. Zagrebačkoj publici Zdravko će uživo izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma i, kaže, jedva čeka reakciju na svoje nove pjesme.

– Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna. Teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebice danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi, ja se nadam jednako dobrom i posjećenom koncertu kao što je to bilo na isti dan prije tri godine – poručuje Zdravko Čolić.

Poznati šarmer i miljenik žena osjeća veliku odgovornost baš prema ženama koje će biti u publici upravo na Međunarodni dan žena.

– Od Zagreba su ljepše samo Zagrepčanke. Dosta sam vremena provodio u Zagrebu, i danas često dolazim pa mogu to potvrditi. Ako je samo djelomično točno da sam im drag i mio, smatram to velikim komplimentom. Moje zadovoljstvo nastupa u zagrebačkoj Areni tim je veće – kazao je popularni Čola neposredno prije dolaska u Zagreb.

Večer ispunjena hitovima koje svi znamo, bend od vrhunskih glazbenika i iznenađenja koja organizator priprema za posjetitelje Zdravkova koncerta jamstvo su vrhunskog koncerta. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr po cijeni od 130 kuna za parter, mjesto na gornjoj tribini stoji također 130 kuna. Cijena ulaznice na donjim tribinama je 150 kuna. Mjesto na tribini uz Vip hospitality uslugu stajat će 250 kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CU
cutie
23:31 23.02.2012.

A meni su jos ljepsi Beogradjani.