Pobjednik Eurosonga

Conchita se vratila kući! Dočekali su je kao kraljicu!

Foto: Screenshot
Conchita se vratila kući! Dočekali su je kao kraljicu!
12.05.2014.
u 12:37
Conchita Wurst vratila se u Beč nakon što je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu. Napravili su joj doček dostojan prave zvijezde...
Pogledaj originalni članak

Conchita Wurst vratila se u Beč nakon što je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu. Napravili su joj doček dostojan prave zvijezde. Conchita Wurst ili Thomas Neuwirth, poznatija i kao 'bradata pjevačica', osvojila je prvo mjesto pjesmom 'Rise Like A Phoenix'.

Prijenos je pratilo oko 180 milijuna ljudi u 45 zemalja diljem Europe i svijeta. Obožavatelji su polagali velike nade u nju, a strani mediji već su je nazvali 'kraljicom Europe'. Fanovi su joj na aerodromu u Beču noseći transparente pružili podršku, a bilo je i onih s lažnim bradama. Wurst se putem Twittera svima zahvalila.

>>Pogledajte kako transvestit Conchita izgleda bez brade i perike

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
matador007
15:23 12.05.2014.

Nad ovime se povraća svim normalnim ljudima,mogu ga dočekati samo kao kralja,jer nosi pišu među nogama,dakle nije žensko. A i sam je valjda svjestan toga da je sve to samo predstava i da 99% ovih što su ga dočekali,ne bi s njim u društvu prošetali gradom.Toliko o toleranciji i iskrenosti,gadite nam se svi!!!

VL
Vlado1111
20:22 12.05.2014.

Kako "nju"? To mora biti "njega". Koja je to glupost. Ako bi vam ja rekel da sam izvanzemaljac mi isto nebi vjerovali (ili mozda bi?)