nevjerojatno

Čovjek koji tvrdi da je sin princa Charlesa i Camille objavio novi dokaz: 'Ovo nije puka slučajnost'

Foto: Profimedia, Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL
Camilla Parker Bowles i princ Charles
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
25.04.2021.
u 09:45
- Moja supruga Elvie i ja osjećamo kao da u svojoj djeci vidimo mnoge članove kraljevske obitelji, ali ovaj dokaz je posebno naglasio sličnost - rekao je za Simon medijima.
Pogledaj originalni članak

Australac Simon Dorante-Day (55) već godinama pokušava uvjeriti javnost da je sin princa Charlesa i Camille Parker-Bowles, a sada je objavio i novi dokaz koji tome, kako tvrdi, ide u prilog. Naime, riječ je o fotografiji njegova sina Liama na kojoj, tvrde mnogi, nevjerojatno nalikuje na kraljicu Elizabetu II. u dvadesetim godinama. 

- Moja supruga Elvie i ja osjećamo kao da u svojoj djeci vidimo mnoge članove kraljevske obitelji, ali ovaj dokaz je posebno naglasio sličnost - rekao je za Simon za 7 News. Fotografija je odmah počela kružiti društvenim mrežama, a neki od komentatora složili su se da je previše sličnosti da bi ovdje bilo riječ o teoriji zavjere. 

Foto: Twitter
- Previše je sličnosti između vas, vaše djece i njih da bi to bila puka slučajnost ili teorija zavjere - glasi jedan od komentara. 

- I ja sam to mislio kad sam jučer vidio Liamovu fotografiju. Pratim vašu potragu već nekoliko godina Simon i divim se vašem integritetu ... Jednostavno znam da to što tvrdite je istina - nadovezao se drugi. 

Inače, Dorante-Day sa svojom je pričom da je sin princa Charlesa i Camille izašao u javnost 2019, a tada je tvrdio kako je uvjeren da je začet tijekom prve afere kraljevskog para kada je Charlesu bilo samo 17, a Camilli 18 godina.

Svoje tvrdnje o pripadnosti kraljevskoj obitelji potkrijepio je i tada fotografijama iz mladenačkih dana na kojima nevjerojatno nalikuje na princa Charlesa i vojvotkinju od Cornwalla. Navodno je i pokojna princeza Diana bila upoznata s činjenicom da je on izvanbračni sin kraljevskog para. 

Foto: Facebook

– Vjerujem da je princeza Diana znala da ja postojim i da je “posložila kockice”. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je izaći u javnost s time prije svoje smrti – izjavio je Simon za australski magazin New Idea uvjeren da bi danas cijeli svijet znao za njega da se to dogodilo. Muškarac, koji tvrdi da mu je srednje ime upravo Charles, rođen je 5. travnja 1966. u Hampshireu. Obitelj u kojoj je odrastao posvojila ga je kada mu je bilo 18 mjeseci. Njegova posvojiteljica bila je Winifred, nekadašnja zaposlenica kraljice Elizabete II. i princa Filipa. Ona mu je navodno vrlo često govorila o roditeljima, a jasno je otkrila i njihov identitet. – Nije mi davala natuknice, o svemu je govorila vrlo otvoreno – kaže Simon.

Podsjetimo, Charles iza sebe ima propali brak s princezom Dianom s kojom je bio od 1981. do 1996. godine. U braku su dobili dvojicu sinova, Williama i Harryja. Osam godina nakon smrti princeze Diane Charles se oženio Camillom s kojom je ljubovao još u ranoj mladosti. 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

LA
lajh1985
11:17 25.04.2021.

DNK test i sve rijeseno za cas

Avatar Navaljni
Navaljni
10:40 25.04.2021.

Rzajućem konju nalik

RO
romobil
10:25 25.04.2021.

Pljunuti Charles....a bome liči i na kraljicu Viktoriju.. nema greške.