Promo

'Croation Sensation' - glazbeni show u hrvatskoj dijaspori

'Croation Sensation' - glazbeni show u hrvatskoj dijaspori
VL
Autor
PR Članak
11.07.2012.
u 15:33
Odluku o pobjedniku donose glasovi publike u dvoranama, te stručnog žirija u sastavu Lana Jurčević, Romano Sole i Robert Špehar.
Pogledaj originalni članak

Krenuo je najveći glazbeni show svih vremena u hrvatskoj dijaspori - \"Croation Sensation\"! Traže se najbolja pjevačica ili pjevač, u žanru pop, soul, rock ili klupske glazbe, uz posebnu pažnju na scensku izvedbu i koreografiju. Odluku o pobjedniku donose glasovi publike u dvoranama, te stručnog žirija u sastavu Lana Jurčević, Romano Sole i Robert Špehar.

Polufinale će se održati na jesen 2012. godine, u sljedećim gradovima: Stuttgart, München, Düsseldorf i Zürich, te na kraju veliko finale u Stuttgartu. Svi kandidati koji se žele prijaviti za ovaj natječaj, mogu to napraviti na službenim stranicama showa: www.croationsensation.com

Pobjednik showa postaje \"Croation Sensation\" - zvijezda internacionalnog glazbenog projekta, što uključuje: Profesionalni glazbeni management, produkciju 3 pjesme od kojih je jedna duet s poznatom hrvatskom zvijezdom, profesionalni photo-session, snimanje video-spota u režiji poznate zagrebačke kuće \"Artizana\", medijska promocija,pripreme za turneju 2013. godine na hrvatskom Jadranu itd.

Natjecateljske večeri pratiti će i spektakularan party, uz koncert \"Lane Jurčević\" i njenih vatrenih plesačica te nastupe \"DJ DonDeluxe\" (Zrće, Zagreb, Stuttgart, itd), Romana Sole i Dade Kukića. Nakon vrućeg ljeta, očekuje nas dakle jednako vruća jesen - uz \"Croation Sensation!\" 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr