USRED PANDEMIJE

Crvena jabuka održala dva koncerta u Beogradu, građani zgroženi: Uvreda i nepoštovanje prema svim liječnicima

Foto: Milan Maricic/PIXSELL
Beograd: Koncert grupe Crvena jabuka u Kombank areni
Foto: instagram
Foto: Milan Maricic/PIXSELL
Beograd: Koncert grupe Crvena jabuka u Kombank areni
Foto: Milan Maricic/PIXSELL
Beograd: Koncert grupe Crvena jabuka u Kombank areni
Foto: Milan Maricic/PIXSELL
Crvena jabuka
10.03.2021.
u 13:03
- Ovo je uvreda i nepoštovanje prema svim liječnicima', 'Prijatelji iz Slovenije i dalje misle da ih zezam kada kažem da u Srbiji sve radi normalno i da ljude (stoku) boli uvo za pandemiju. Smiju se u fazonu – ma daj to nigdje na svijetu nema! Ima kod Srba nesretnika', “Da se ja pitam, sad bi im taj koncert trajao dva tjedna i nitko u međuvremenu ne bi izašao iz sale. Pa neka pjevaju, neki su od komentara
Pogledaj originalni članak

Grupa Crvena jabuka sinoć i preksinoć održala je dva koncerta u beogradskoj Kombank areni, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Kapacitet dvorane bio je smanjen, a na ulazu se mjerila temperatura. Koncert je inicijalno bio zakazan za 7. ožujak pa je zbog pooštrenih mjera koje su trajale tijekom vikenda pomaknut za ponedjeljak i utorak, odnosno 8. i 9.  ožujak. Odmah nakon koncerata uslijedile su brojne negativne reakcije građana Srbije, koja i danas ima preko 4500 novozaraženih osoba. 

-  Je l’ se vi šalite s nama? Kombank dvorana večeras', napisala je jedna korisnica Twittera uz video s koncerta, a ispod su se se zaredali komentari ljutih građana.

 

Ovo je uvreda i nepoštovanje prema svim liječnicima', 'Prijatelji iz Slovenije i dalje misle da ih zezam kada kažem da u Srbiji sve radi normalno i da ljude (stoku) boli uvo za pandemiju. Smiju se u fazonu – ma daj to nigdje na svijetu nema! Ima kod Srba nesretnika', “Da se ja pitam, sad bi im taj koncert trajao dva tjedna i nitko u međuvremenu ne bi izašao iz sale. Pa neka pjevaju!”

'Da li je u zemlji Srbiji ikada bilo nešto normalno? Svi znamo da je odgovor ne, tako da što je čudno?' 

Na Instagramu se javio i nogometaš Crvene zvezde Radovan Pankov, koji je napisao da je revoltiran i ljut.

Foto: instagram

- Koncert Crvene jabuke u Kombank areni se dozvoljava i pritom mediji šute, a navijači na nogometnim utakmicama se zabranjuju. Tuga, užas i velika sramota, napisao je Pavkov. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:30 10.03.2021.

Da vam citiram Đoleta... "Davno ti je vrag zasjeo na prag, zemljo Srbijo"....

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
13:28 10.03.2021.

kada se god bude produzivale mjere i zivot ucinio nemoguc njima se napise kaznena prijava