Život na vagi

Dajana (26) ima 180 kilograma i strahuje za budućnost: Želim obući stare traperice

Foto: RTL
Foto: RTL
Mirna Čužić
Foto: RTL
Mirna Čužić
07.08.2023.
u 17:30
U sedmoj sezoni showa "Život na vagi" sudjeluje Dajana Milevoj koja se u show prijavila jer želi poboljšati kvalitetu života i to prvenstveno u zdravstvenom smislu
Pogledaj originalni članak

U tijeku je snimanje sedme sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" u koji se ove sezone prijavila i Dajana Milevoj (26) iz Labina. 
Dijana je odgojiteljica predškolske djece i u show ulazi sa 180 kilograma i zbog prekomjerne težine zabrinuta je za svoju budućnost i nada se kako će sudjelovanjem u showu unijeti promjenu u svoj život i životne navike. 

- Kad se pogledam u ogledalo, vidim osobu koja se bori protiv ustaljenih društvenih normi. Želim si poboljšati kvalitetu života u zdravstvenom smislu - rekla je Dajana u razgovoru za RTL. Otkrila je kako cijela njezina obitelj ima problema s prekomjernom težinom te joj je otac preminuo zbog zdravstvenih tegoba koje mu je uzrokovala debljina. 

- Bojim se da će puknuti stolac na koji sjednem negdje u javnosti. Želim odjenuti stare traperice! Želim isprobati zipline i promijeniti to što ne mogu otrčati ni dva kilometra - iskreno kaže Dajana koja živi s mamom i sestrom, a želja joj je odseliti se i živjeti u svojoj kući s psom.

U sedmoj sezoni došlo je do promjene u trenerskom timu jer je Maja Ćustić napustila show, a treneru Edinu Mehmedoviću pridružila se Mirna Čužić (37,) Zagrepčanka je s dubrovačkom adresom. 

- Od malih nogu sam u sportu! Trenirala sam atletiku, košarku, taekwondo i kickboxing, a mlade dane provodila na klizalištu i atletskim terenima. Puno hodam, svuda idem pješice, te planinarim. Često vozim bicikl, volim sportove na vodi - windsurfing i wakeboarding, a zimi snowboarding. Volim istraživati nove puteve, gradove i prirodu, a dubrovačko primorje i okolne planine u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori idealan su kraj za moje nezasitne sportske apetite - za RTL je nedavno kazala  Mirna koja je 12 godina radila u renomiranim fitness centrima a trenutačno razvija Health & Fitness studio na 230 kvadratnih metara u samom centru Župe dubrovačke.

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SV
Samo Vinkulja
22:20 07.08.2023.

Da me ne shvati krivo ili neznam šta Al ova cura kao seka od onog spliće od prošle sezone od 250 kg. Curo što manje priče puno posla te čeka isto tako krvi znoja i suza. Ako imaš cilj volju i želju samo pun gas. Eto ti onaj čapo od prošle sezone. Lika nije diralo ništa imao cilj ostvario ga bez nekih "igara i igrica". Sretno