kandidat prošle sezone

Dalibor iz 'Života na vagi' doživio je tešku prometnu nesreću

Foto: RTL/Screenshot
Dalibor Kujundžić
Foto: RTL/Screenshot
Dalibor Kujundžić
Foto: RTL/Screenshot
Dalibor Kujundžić
Foto: RTL/Screenshot
Dalibor Kujundžić
Foto: RTL/Screenshot
Dalibor Kujundžić
13.07.2023.
u 09:19
O nesreći se oglasio na Facebooku, te napisao da je ozlijedio ruke, noge i kralješke. Dodao je da su mu pojas i zračni jastuci su spasili život.
Pogledaj originalni članak

Kandidat prošle sezone showa 'Život na vagi', Dalibor Kujundžić poznatiji kao Dajo doživio je prometnu nesreću. O nesreći se oglasio na Facebooku, te napisao da je ozlijedio ruke, noge i kralješke. Dodao je da su mu pojas i zračni jastuci su spasili život.

"Dragi prijatelji, danas sam se ponovno rodio! Imao sam tešku prometnu nesreću jutros u 10h na putu iz Vinkovaca prema Osijeku, između mog i još 3 vozila! Ozlijedio sam ruke, noge i kralješke. Pojas i zračni jastuci su mi spasili život! Ovim putem bih se zahvalio djelatnicima hitne pomoći i policije koji su brzo došli na mjesto nesreće i pomogli nam! Čuvajte se i budite jako oprezni u prometu!" napisao je. 

Foto: Facebook screenshot

 

 

Kasnije je objasnio kako je došlo do nesreće.

"Pušten sam kući iz bolnice. Srednje sam prošao. Imam par ozljeda, moglo je biti puno gore. U utorak ujutro sam išao na ispit iz Vinkovaca u Osijek. Inače sam student na Ekonomskom fakultetu na posljednoj godini. Imao sam ispit ujutro u 10:30 sati. Na putu prema fakultetu, u 10 sati, nekoliko sela prije Osijeka, otkazale su mi kočnice na otvorenoj cesti. Cijelim putem je sve bilo dobro, sve do te ceste i to sam shvatio tek kada je ispred mene stalo nekoliko automobila na križanju. Tada sam shvatio da mi kočnice ne rade i u toj sam brzini uspio izbjeći auto ispred sebe i prešao sam u suprotnu traku. Međutim, auto je išao prema meni, pokušao sam i njega izbjeći. Rubno sam udario oba automobila i kada sam se vratio u svoju traku, izgubio sam mogućnost kočenja i udario sam s leđa treći automobil. Nakon toga sam se zaustavio", rekao je za RTL

VEZANI ČLANCI:

Dalibor je inače na prvom vaganju u showu imao 158,6 kilograma, a završio ga je težak  90 kilograma! Izgubio je 68,6 kilograma, što je 43,3% tjelesne mase - i zasluženo je osvojio drugu nagradu od 50.000 kuna.
"Tek ću biti svjestan što sam napravio. Super je ovo stvarno, ali moram reći da je moglo i bolje - nisam baš bio savršen, ali ovo je super, prezadovoljan sam!", rekao je nakon finala. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.