ČESTITKE

Damir Martin uoči odlaska na Olimpijske igre otkrio sretnu vijest: Stiže nam još jedna djevojčica

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Hrvatski olimpijski odbor dodijelio priznanja najboljim sportašima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Gradonačelnik Tomašević na regati Croatia Open 2024. gdje je uručio medalje pobjednicima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Na jezeru Jarun održana 40. Međunarodna regata Croatia Open 2024.
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Svečano otvaranje 22. Međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Početak HOO-ove kampanje za nastup hrvatskih predstavnika na Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Damir Martin u samcu odveslat će punu dionicu od 34 kilometra od Vukovara pa sve do Iloka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Damir Martin u samcu odveslat će punu dionicu od 34 kilometra od Vukovara pa sve do Iloka
26.06.2024.
u 19:50
Svakako sam uzbuđen što krajem devetog mjeseca dobivamo prinovu, dolazi još jedna curka među nas, tako da će biti još jedno zanimljivo razdoblje nakon Olimpijskih igara, rekao je naš proslavljeni veslač
Pogledaj originalni članak

Damir Martin, svjetski i europski prvak u veslanju i osvajač olimpijskih medalja uoči odlaska na Olimpijske igre u Parizu otkrio je kako će njegova obitelj uskoro biti bogatija za novog člana. Njegova supruga Ivana je drugi put trudna i krajem rujna stiže im još jedna djevojčica kojoj se najviše veseli starija sestra Mara.

- Svakako sam uzbuđen što krajem devetog mjeseca dobivamo prinovu, dolazi još jedna curka među nas, tako da će biti još jedno zanimljivo razdoblje nakon Olimpijskih igara! Još malo nespavanja, šalio sam se da se Mara priključila pripremama sad za ove Olimpijske igre jer kao na treninzima veslačkim ću radit samo na snazi jer doma radim izdržljivost - otkrio je Damir Martin za IN Magazin ove lijepe vijesti. Njegova starija kći rodila se u listopadu 2021. godine, a nakon njezinog rođenja Martin je u razgovoru za Vecernji list rekao da je to njegova najsjajnija medalja.  – Bez premca. Taj se osjećaj ne može usporediti ni s čim dosad doživljenim u sportu, a hvala Bogu da ja imam s čim uspoređivati. Ovo je najsretniji i najponosniji trenutak u mom životu rekao nam je tada. 

Mara je spremna za dolazak sestrice. - Sad već gasi svjetlo u našoj spavaćoj sobi i kaže ''laku noć seka'', već priča o tome, uživjela se u ulogu starije seke, kaže ja ću je učiti puzati, ja ću puzati s njom, i onda ona krene puzati tako da je smiješno i veselo - kaže Damir. Sa samo tri godine, u majčinu naručju Damir je morao bježati iz rodnoga Vukovara.

– Ja se toga ne sjećam, no po pričama sam si slagao slike. Bili smo kraće vrijeme u Austriji, dok je otac tražio posao u Njemačkoj, a onda smo se preselili u njemački Garmisch, gdje se tata u hotelu zaposlio kao kućni majstor, a mama kao konobarica. Živjeli smo jedno vrijeme u stanu za osoblje, a onda smo otišli u podstanare. Brat je išao u osnovnu školu, a ja u vrtić koji nisam volio jer nikoga nisam razumio, a u Zagreb smo došli kada sam imao sedam godina. Od 1995. živim na Knežiji i to je moj kvart. U Vukovaru živi još samo baka - ispričao je o svom djetinjstvu. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Barba
Barba
22:14 26.06.2024.

Bravo Damire. Česttam od srca. A sad po zlato. Ti to možeš.