Agresivni ateist

Daniel Radcliffe mrzi kad crkva svoj nos gura gdje mu nije mjesto

Foto: Pixsell
Daniel Radcliffe mrzi kad crkva svoj nos gura gdje mu nije mjesto
12.02.2012.
u 12:00
Poznati holivudski glumac i najpoznatiji filmski čarobnjak Daniel Radcliffe smatra da se u škole treba uvesti seksulano obrazovanje i djecu od malena učiti o vezama, gay ili straight.
Pogledaj originalni članak

Poznati holivudski glumac i najpoznatiji filmski čarobnjak Daniel Radcliffe nedavno je priznao da je ateist, i uvijek ljut na crkvu kada se krene miješati u svakodnevni život.

- Nisam religiozan, ja sam ateist i to onaj agresivni, posebice kada crkva počne gurati nos u sve, pa i u obrazovanje. Trebalo bi se uvesti seksulano obrazovanje u škole i djecu od malena učiti o vezama, gay ili straight, nebitno - rekao je Daniel Radcliffe, koji je odrastao u katoličko-židovskoj obitelji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

VE
Vexans
12:44 12.02.2012.

E moj Danijele,sretan si što nisi rođen među pozaićima,jezerinćevima,tomulićima,bozanićima ..već bi gorio na lomaći.No,svako za vrijeme !

MO
mobuco
13:03 12.02.2012.

Vexanus, a može ti se pridružiti i Daniel, ako vam nešto nije u svezi sa seksualnošću poslužite se literaturom (kazete, knjige...), a na kraju obratite se svojim roditeljima pa neka vam pokažu kako se budale prave....

VE
Vexans
13:32 12.02.2012.

@ eeh moj Navuko,,u krivu si banku izbrojio DM,,Slovenci nas nisu nikad ljubili, trebao si biti rodoljub i položiti u Credobanku !