Danijela Dvornik:

'Ovako se parkirao, a mladić s naplate parkiranja nije htio zvati policiju jer je to policajčev auto'

Foto: Facebook Danijela Dvornik
parkirani auto
Foto: Facebook
danijela dvornik
Foto: Facebook
danijela dvornik
09.08.2015.
u 12:49
Danijela Dvornik poludjela je kada je vidjela kako se parkirao jedan vozač na parkiralištu u Supetru, a još više kada je čula čiji je to automobil
Pogledaj originalni članak

Veliku je pažnju privukla Danijela Dvornik svojim statusom na Facebooku. Ovoga puta nije pokazala koliko je smršavjela, već bahatost jednog vozača u Supetru.

Kako piše Danijela, vozač se parkirao između dva parkirna mjesta, odnosno točno na crtu između ta dva mjesta i automatski ih oba zauzeo. Dogodilo se to na parkiralištu na rivi u Supetru, a budući da je bila gužva, Danijela je odlučila prijaviti ovog vozača.

Kada je došla do mladića koji radi na parkiralištu i zatražila da se kazni vozač, on je, pogledavši tablicu automobila, rekao kako ne može zvati policiju jer zna da je to automobil jednog policajca te da se ne želi "bosti s rogatima".

Danijelin status prenosimo u cijelosti:

– Odem u Supetar nešto obaviti, uđem na parking na Rivi koji je svake godine sve manji i manji, a cijena sve veća. Naletim na jedino slobodno mjesto i zateknem ovu situaciju. Iznervirana bahatošću ovog vozača, prijavim ga na naplatnim kućicama. Momak koji to radi vrlo ljubazno zatraži registraciju automobila i kaže da će sada zvati policiju da mu napravi kaznu. Pogledao je registraciju i samo rekao: - Ne mogu tu ništa učiniti, znam tu registraciju, to je policajac! Neću se s rogatima bosti! Dakle, da sam to bila ja ili vi ili neki stranac dobili bismo kaznu, ali policajac koji bi trebao znati kako se parkira auto, k tome koristio je svoj osobni auto, ništa! Vrh bahatosti i nekulture! Čisti primjer kako zakoni nisu isti za sve i kako se neke službe boje njihove strogoće, poglavito u malim sredinama – napisala je ogorčena Danijela.

 

>> Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

OV
over
13:24 09.08.2015.

trebala je zvati pauka

FR
franjo
18:32 09.08.2015.

Pitanje je kako su prije bili parkirani auti , lijevo i desno od ovoga. Slika je napravljena sigurno poslije kad su ova dva odvezla!

PU
pulizg
21:54 09.08.2015.

a ja na murteru platim parking mobitelom i jos dobim kaznu da ga nisam platio.ak prodje prodje.poslje mi se ispricavaju kad sam malo popizdijo