vrckava pjevačica

Danijela u simpatičnom videu otkrila tajnu kakve Barabe voli i zašto

Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: Screenshot
Danijela Martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: Screenshot
Danijela Martinović
17.05.2016.
u 15:33
Ovaj video tek je jedna u nizu simpatičnih aktivnosti kojima fanovi podržavaju Barabe na društvenim mrežama, a popularni glazbenici nisu im ostali dužni
Pogledaj originalni članak

Za svakog izvođača najljepši je osjećaj kad mu vjerni fanovi iz dana u dan pokazuju vjernost. U to su se upravo uvjerile i popularne Barabe kojima je obožavatelj Neven priredio pravo YouTube iznenađenje uoči njihova nastupa na skorašnjem CMC festivalu u Vodicama.

Talentirani Neven umontirao je Barabe i njihovu dragu kolegicu Danijelu Martinović u zajednički YouTube video budući da Danijela na istom festivalu nastupa s pjesmom "Volim barabu" i time izazvao lavinu simpatičnih komentara na društvenim mrežama. 

Ovaj video tek je jedna u nizu simpatičnih aktivnosti kojima fanovi podržavaju Barabe na društvenim mrežama, a popularni glazbenici nisu im ostali dužni. 

Za nadolazeći CMC festival pripremaju pregršt iznenađenja jer se tako žele odužiti publici koja njihov duet s Jasminom Stavrosom "Kraljevi zabave" već tjednima drži na vrhu slušanosti i emitiranja na nacionalnoj top ljestvici.  

>>Ljubavne muke: Danijela Martinović 'pala' na barabu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:30 21.05.2016.

"vrckava"?????kaj bi to trebalo znaciti, i na kojem jeziku?