Mame na Instagramu

Danijelu Dvornik kritizirali zbog načina na koji jede njezina unuka, a na ovu temu javila se i Ella

Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Facebook
Foto: Instagram
10.02.2021.
u 16:34
Ella je sada snimila video u kojem jednogodišnja Lumi pokušava jesti žlicom i rekla je: Rekle su cure na Instagramu da moraš jesti kao u bečkoj školi.
Pogledaj originalni članak

Kada je prije nekoliko dana Danijela Dvornik objavila video svoje mlađe unuke Lumi kako rukama jede špagete izazvala je lavinu negativnih komentara u kojima su joj mnoge majke dijelile savjete kako bi njezina unuka trebala jesti. 

- Djetetu od niti godine dana dati da jede špagete i to rukama, mogla je mama bar narezati na manje komadiće pa da dijete žličicom jede, jadna kako se zagrcala. Ali ovo...", "Je li ovo za slikanje ili dijete stvarno jede na ovaj način? - pisale su Danijeline pratiteljice u komentarima. Danijela Dvornik je na ove komentare uzvratila: Prestrašnoooooooooo, dijete jede rukamaaaa... Zovite socijalnu službu, hitno! Inače, ruke služe za ukras. Isuse... Prestanite dramiti oko svega. Lumi je preslatka i hoće sama jesti. Nakon komentara koje je pročitala na maminom profilu Danijelina kći Ella snimila je novi video u kojem Lumi jede žlicom i napisala je: 

- Čitajući komentare na videu od Danijele Dvornik, Lumi je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pokušati s beštekom. Rekle su cure na Instagramu da moraš jesti kao u bečkoj školi. Lumi je pokušala jesti sa žlicom, a čim je Ella na trenutak ostavila Lumi i stariju Bali same zatekla je prizor koji je i većina roditelja nekada zatekla. Naime, Bali je iskoristila taj trenutak i olovkom je ocrtala svoje i lice svoje mlađe sestre, na što je Ella u videu šaljivo uzviknula: Klošari jedni, nikad od vas Instagram djece. Nikad.

Foto: instagram

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Warded
Warded
17:06 10.02.2021.

Da stvarno, uvik iste osobe visoke inteligencije i nesporno društveno vrijedne... Ali brate stvarno, ta njena djeca, nisu ni beštek svladali, ne čitaju menu i nisu ni vino naučili izabrat, a jeli bi! Treba joj ih oduzeti i dati kritičarkama čija djeca znaju što je slijed ot 5 jela i čemu služi koja žlica! Pa jbt, srbi tvrde da su se oni pinjurom/viljuškom/vilicom služili prije francuskog dvora, a naši banditi prstima jedu 😏

Avatar Radiator2
Radiator2
16:52 10.02.2021.

Nevjerojatno, Ella, Ristovic, Zanamari.... a gdje je Veljaca? Uvredljivo!

DO
domin777
16:59 11.02.2021.

Bas nas zanimaju te Dvornikove. I kako jedu i kako se oblace.Uzas.