slomio ga razvod

David Arquette: Puno pijem i proživljavam živčani slom

Foto: pixsell
David Arquette: Puno pijem i proživljavam živčani slom
16.12.2010.
u 09:58
Glumac je priznao da proživljava najteže trenutke u životu zbog rastave od Courtney koja ga je godinama tetošila poput majke.
Pogledaj originalni članak

Glumac David Arquette (39), vječno dijete u Hollywoodu, opet je na radiju progovorio o svojoj privatnosti. Naime, nakon što je cijelom svijetu priznao da se nakon preljuba osjećao kao pravi muškarac, danas su mu te ludosti došle na naplatu. Želeći se uz društvo i pijanke što brže oporaviti od razvoda David je posljednjih tjedana često viđan na ludim zabavama u Miamiju, no noćni provodi brzo su mu dozlogrdili.

- Previše pijem, a moj mi je psihijatar, kojeg redovito posjećujem, rekao da proživljavam živčani slom - pojadao se David koji se prije dva mjeseca rastao od Courtney Cox s kojom ima šestogodišnju kćer Coco.

- Svi su jako zabrinuti za mene jer, kad pijem, ponašam se poput nekog manijaka. Razvod je jako bolna situacija koju čovjek mora preživjeti. Trenutačno mi više od žene treba majka koja će paziti na mene i nositi mi juhicu u krevet. A Courtney je rekla da mi ne želi biti majka - zaključio je Arquette.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
Peroždero
10:55 16.12.2010.

Kakav glupan.........

Još iz rubrike Showbiz