victoria u suzama

David Beckham dirljivim govorom zahvale rasplakao suprugu

Foto: pixsell
david beckham
Foto: pixsell
david beckham
Foto: pixsell
david beckham
Foto: pixsell
david beckham
20.12.2010.
u 10:44
Prilikom dodjele nagrade za životno djelo na BBC-jevoj ceremoniji za izbor sportaša godine David Beckham je dirljivim govorom zahvale rasplakao suprugu u publici
Pogledaj originalni članak
Bila je to večer Beckhamovih. Na BBC-jevoj ceremoniji za izbor sportaša godine u Birminghamu Davidu Beckhamu je dodijeljena nagrada za životno djelo, a njegov govor zahvale rasplakao je Victoriju koja je sa sinovima sjedila u publici.
- Želim zahvaliti svojoj supruzi i sinovima na ovoj nagradi. Victoria, nisi mi samo rodila troje predivne djece, nego si mi bila najveća podrška svih ovih godina, nadahnjuješ me svaki dan. Zato ti hvala!, izjavio je David pred prepunom dvoranom sa suzama u očima.
- Zahvaljujem svojim roditeljima, prijateljima, baki i djedu, ljudima koji rade sa mnom ili za mene, a svima onima koje nisam spomenuo, a trebao bih, duboko se ispričavam. Ovu bih nagradu posvetio britanskim  vojnicima u Afganistanu koji riskiraju život da bi spasili druge ljude. Želim im sretan i siguran Božić, zaključio je svoj govor David Beckham.
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
rasim
15:22 20.12.2010.

mozda nekom nije drag, zbog načina života, ali mu se mora priznat da je nogometna legenda.

LD
l@d@
17:39 20.12.2010.

da mi je znati zašto je rus delited.....:))))))))))))))))))