Tata za pet!

David Beckham svako jutro sinovima priprema doručak

Foto: Pixsell
David Beckham svako jutro sinovima priprema doručak
07.06.2012.
u 10:29
Nogometaš kaže kako njegov najstariji sin Brooklyn voli kroasan za doručak, srednji Romeo voće, a najmlađi Cruz kroasan s čokoladom
Pogledaj originalni članak

 U intervju za britansko izdanje časopisa Elle nogometaš David Beckham otkrio je kako su mu jutra jako užurbana i nikada ne stigne doručkovati.

– Kako izgleda moje jutro? Pa ustajem u 6.45 sati, malena Harper probudi se u 7 sati, a petnaest minuta poslije na nogama su i moji sinovi koje, čim se probude, na stolu čeka doručak koji svako jutro sam pripremam – pohvalio se 37-godišnji David.

Ispričao je kako najstariji Brooklyn ujutro jede kroasan, Romeo voli za doručak pojesti ananas i mango, dok najmlađi Cruz obožava nutelu.

– Na brzinu pojedem ono što je dečkima ostalo, nikada ne stignem sebi nešto spremiti – kaže Beckham. Nakon doručka dečke odvede u školu i odjuri na trening.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
karambita
11:58 07.06.2012.

Da, ovo je toliko vazna vijest za stoku sitnog zuba...sad mozemo mirno spavati jer su mu djeca doruckovala....pa ebote, kakove se sve gluparije mogu procitati...pa kog normalnog boli ona stvar kako njegova djeca doruckuju.....ma zutilo do daske

CC
Chicago Chicago
09:21 09.06.2012.

David je legenda i pokazuje vec goooodinama kako se moze i treba nositi sa slvom. Decko je cijeli odrasli zivot bio super-zvijezda a opet skroman i ugodan.