Neobičan tretman

Dečko Lady Gage smršavio je zahvaljujući alkoholnoj dijeti

Foto: Pixsell
Dečko Lady Gage smršavio je zahvaljujući alkoholnoj dijeti
08.02.2011.
u 18:44
Luc Carl tvrdi kako je jedno vrijeme svaki dan u pet ujutro pio viski i jeo cheeseburger i takav režim prehrane omogućio mu je da smršavi 20 kilograma
Pogledaj originalni članak

Luc Carl, poznatiji kao dečko pjevačice Lady Gage, namjerava objaviti knjigu u kojoj će otkriti neobičnu tajnu svoje vitke figure. Luc je prije imao problema s viškom kilograma, kaže kako je taj višak iznosio barem 20 kilograma kojih se uspio riješiti alkoholnom dijetom.

Viski i cheeseburger u pet sati svakog jutra pomogli su mu da smršavi. Luc najavljuje knjigu kao najbolji savjetnik za osobe koje imaju problema s kilogramima. U knjizi nažalost nije otkrio kojim taktikama se mogu upoznati slavne cure kao što je njegova.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz