nisu digli ruke

Demi Moore i Ashton Kutcher zajedno slavili židovski blagdan

Foto: Pixsell
Demi Moore i Ashton Kutcher zajedno slavili židovski blagdan
10.10.2011.
u 23:42
Da nešto nije u redu dalo se zaključiti kada je Demi počela vikati na izletnika koji ju je želio fotografirati. - Molim te, nemoj slikati mene ili moju obitelj – zavapila je Moore, a zatim je gestikulirala Ashtonu da uđe u šator.
Pogledaj originalni članak

Iako su se mediji raspisali da Demi Moore želi razvod, čini se da glumica ipak još nije spremna dići ruke od braka s Ashtonom Kutcherom koji ju je navodno varao.

Supružnici su zajedno proveli židovski blagdan Yom Kippur koji se slavi 7. listopada, a s ostalim sljedbenicima kabale otišli su na kampiranje u Santa Barbari.

No, da nešto nije u redu dalo se zaključiti kada je Demi počela vikati na izletnika koji ju je želio fotografirati.

- Molim te, nemoj slikati mene ili moju obitelj – zavapila je Moore, a zatim je zazviždala i gestikulirala Ashtonu da uđe u šator kako i njega ne bi fotografirali.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

JA
jako77
07:30 12.10.2011.

Koje si vire? - a koje ti triba! reka bi Imoćan! dakle, Demi, sutra dolaze muđahedini, spremi se obući dimije! ali, tebi to neće biti nimalo problem! a i zašto bi?! kad mijenjaš te likove oko sebe, zašto ne bi i vjere! no problem!

DR
drug
00:04 11.10.2011.

Yom Kippur... Koliko mi je poznat taj običaj moraš oprostiti zlo ako ti je neko nanijeo i direktno se ispičati osobi u lice.... Bilo bi lijepo da i mi za Božić prakticiramo takav običaj pored purice , odojka i glupih poklona...

Avatar cro1com
cro1com
06:08 12.10.2011.

Dokle je svijet dogurao da \"odabrani narod\" jedno drugog vara :(