'prosvijećena'

Demi Moore na Twitteru priznala da joj je brak u krizi

Foto: pixsell
Demi Moore na Twitteru priznala da joj je brak u krizi
29.09.2011.
u 08:07
Kad vas uvrijedi nečija ljudska pogreška, okrenite se sebi i proučite svoje propuste. Tako ćete zaboraviti na bijes, citirala je glumica na svom Twitteru grčkog filozofa dan prije svoje godišnjice braka.
Pogledaj originalni članak

Možda su najveći optimisti poput Demi Moore vjerovali da će njezin brak s mlađahnim Ashtonom Kutcherom dugo potrajati, no ipak se pokazalo da je glumica bila malo previše naivna. Veliki jaz u godinama i Kutcherova sklonost slatkim plavušama u ranim dvadesetima učinili su svoje.

Naime, nakon brojnih bračnih trzavica i priča o bračnoj nevjeri Demi je konačno između redaka na Twitteru priznala da priče o bračnom krahu s Ashtonom nisu tek tračevi.

Dan prije šeste godišnjice braka citirala je grčkog filozofa Epikteta i pokazala svoju uvrijeđenost suprugovim ponašanjem.

– Kad vas uvrijedi nečija ljudska pogreška, okrenite se sebi i proučite svoje propuste. Tako ćete zaboraviti na bijes – objasnila je Demi koja je godišnjicu provela sama u New Yorku na premijeri filma "Five" u kojem je režirala jednu od pet priča. Suprug joj nije došao pružiti podršku već se u San Diegu s prijateljima zabavljao u jednom noćnom klubu koji je napustio u društvu 23-godišnje Sare Lelal čija je fotografija danas osvanula u medijima.

Navodno je Kutcher rekao gospođici Lelal da su se on i Demi nedavno razveli, no vijest o razvodu još nije dospjela do medija.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:49 29.09.2011.

... ne shvacam zasto se Demi na Astona tako ljuti - trazim moralnu poantu, ali ne mogu naci. Pa kod njih svih je tema seks tako popularna da se vise ni nezna tko koga \"bari\" pametni glupoga ili glupi pametnoga!