Predbračni ugovor

Dina neće dobiti ni cent nakon razvoda od Clinta Eastwooda

Foto: BigPictures/PIXSELL
Dina neće dobiti ni cent nakon razvoda od Clinta Eastwooda
01.09.2013.
u 23:30
Razlog tome jest što je Dina prije vjenčanja potpisala predbračni ugovor u kojem je slavni glumac zaštitio svoj imetak, a u kojem se ona u slučaju razvoda odrekla svega.
Pogledaj originalni članak

Tek što je objavljeno da su se legendarni Clint Eastwood i njegova supruga Dina razišli poslije 17 godina braka, stižu nove vijesti. Naime, ako se odluče i službeno razvesti, njegovo bogatstvo procijenjeno na dvije milijarde dolara ostat će netaknuto.

Razlog tome jest što je Dina prije vjenčanja potpisala predbračni ugovor u kojem je slavni glumac zaštitio svoj imetak, a u kojem se ona u slučaju razvoda odrekla svega. Izvor blizak paru kaže kako će Dina ipak zahtijevati neki novac, ali o tome će odlučiti sud.

Clint se prvi put razveo 1984. godine od Maggie Johnson i dobro naučio lekciju o tome kako se i pod kojim uvjetima treba ući u brak. Tada je Maggie morao isplatiti 130 milijuna kuna i zarekao se da mu se to više neće dogoditi.

– Clint je prije braka s Dinom, kolikogod bio ludo zaljubljen u nju, čvrsto odlučio da više neće rasipati ni gubiti novac zbog žena – tvrde prijatelji 83-godišnjeg glumca i bivše novinarke koja je od njega mlađa čak 35 godina.

>>Clint i Dina Eastwood rastaju se nakon 17 godina braka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.