KONCERT ZA PAMĆENJE

Dino Jelusić prvi put nastupio kao član Whitesnakea: 'Ovo još nisam doživio'

Whitesnake
Foto: Promo
Dino Jelusić i Whitesnake
Foto: Payton Murphy
Dino Jelusić
Foto: Promo
Dino Jelusić i Whitesnake
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Glazbenik Dino Jelusić
Foto: Boris Scitar
Zagreb: Pjevač Dino Jelusić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Glazbenik Dino Jelusić
Foto: Boris Scitar
Zagreb: Pjevač Dino Jelusić
11.05.2022.
u 18:56
- Bilo je zanimljivo, prvi put u životu sam svirao klavijature cijeli koncert i pjevao 80 posto koncerta bez da sam stajao naprijed. Bilo je stvarno posebno iako je i dalje biti frontmen moj životni poziv - javio nam se Dino nakon koncerta,
Pogledaj originalni članak

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) sinoć je u Dublinu odsvirao svoj prvi koncert kao punopravni član Whitesnakea, jedne od najpoznatijih rock grupa svih vremena. 

- Bilo je zanimljivo, prvi put u životu sam svirao klavijature cijeli koncert i pjevao 80 posto koncerta bez da sam stajao naprijed. Bilo je stvarno posebno, iako je i dalje biti frontmen moj životni poziv - javio nam se Dino nakon koncerta, čiji je djelić podijelio na društvenim mrežama. Na snimci se vidi njegov solo na keytaru, budući da je njegov primarni posao u Whitesnakeu sviranje klavijatura, te je back vokal legendarnom Davidu Coverdaleu. 

Nakon koncerta u Dublinu, Whitesnake sutra nastupaju u Glasgowu, a zatim slijede Newcastle, London i Manchester. U Zagrebu ćemo ih gledati 2. srpnja na Šalati. 

Podsjetimo, krajem srpnja prošle godine legendarna britanska grupa Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, objavila je na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član. 

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.  Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, kada mu je David pružio ruku i rekao ''Great seat, mate', a dvije godine kasnije uslijedio je poziv. 

VIDEO: Mia DImšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim' 

KOMENTAR H. HORVATA

Zašto Mia nije uspjela? Odjednom je postala 'netko drugi', a takve se stvari ne rade prije najvažnijeg nastupa

Naravno, mnogi će reći da to natjecanje "nije važno". Možda nije, ali je skupo, pa kad vidimo koliko novaca ovakve ekskurzije koštaju domaće porezne obveznike, možda ne bi bilo loše promisliti kako dalje? No, imali smo i situacije da se pjesmu za Eurosong biralo izravno, gdje je opet bilo netransparentnosti i pogodovanja poznatim estradnim maherima na pozivnim natječajima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
20:45 11.05.2022.

Pa nije mu rekao valjda "Great seat, mate" nego "Great set, mate"!? Bravo Dino, ponosimo se tobom!!!

AN
ANNY
07:03 12.05.2022.

Super nastup, bravo Dino !

LA
lajh1985
19:40 11.05.2022.

O njemu i whitesnake vec toliko pricali mjesecima pa ja pomislio da on vec odavno nastupa, a kad ono tek sad prvi put nastupao