Bundekfest

Dino Merlin u petak u Zagrebu!

Foto: Sever Zolak
Dino Merlin
Foto: Sever Zolak
Dino Merlin
01.10.2014.
u 16:19
Pogledajte premijeru novog video spota za pjesmu Sunce
Pogledaj originalni članak

Regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin u petak stiže u Zagreb! Sve je spremno za veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu u petak 03. listopada 2014. od 21 sat. Ususret koncertu, Dino je danas objavio video spot za treći singl Sunce s novog albuma Hotel Nacional. Glazbu, tekst i aranžman radio je sam Dino Merlin dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske muzičke scene - Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher), te Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy).

Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stocholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu, a scenarij i režiju potpisuje američki režiser Patrick Marshall 

Pjesma Sunce dobila je svoj video spot nakon pjesama Ruža i Školjka koje su u prethodnom periodu imale preko šest miliona pregleda na službenom YouTube kanalu Dine Merlina, dok su drugi video i audio sadržaji sa albuma Hotel Nacional do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom.“ – izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao: “Nakon duže pauze, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti sa svojom publikom. Koncert je ujedno i promocija novog albuma “Hotel Nacional” u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupiti ću sa svojim 10-članim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla.  “Hotel Nacional” je jedini hotel koji dolazi Vama. Karavan “Hotela Nacional” je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje Vas u što većem broju!  

Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po cijeni od 40 kn ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta.VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr