SELENA KAO MEL

Disneyjeva tinejdžerska zvjezdica ide stopama Mela Gibsona

Foto: Reuters
Disneyjeva tinejdžerska zvjezdica ide stopama Mela Gibsona
20.10.2009.
u 14:26
Selena Gomez glumit će u novome Disneyjevu filmu djevojku koja može čitati misli dečkima. Ako vam takav zaplet zvuči poznato, niste se nimalo prevarili...
Pogledaj originalni članak

Sedamnaestogodišnja glumica i pjevačica Selena Gomez, Teksašanka meksičko-talijanskog podrijetla, velika TV-zvijezda Disney Channela, glumit će u filmu s blago rečeno prepoznatljivim zapletom. Novi Disneyjev šef filmskog programa Rich Ross doveden je kao zamjena za Dicka Cooka, baš s mjesta šefa Disney Channela na kojem je stvorio uspješne serijale poput "Hannah Montana" i "High School Musical", i odmah je krenuo s guranjem svojih TV-pulena poput Selene u kinofilmove.

Za Selenin prvi izlet u kina u glavnoj ulozi odabrana je priča koju su ponudili Emily Meyer i Amy Adelson, scenaristice "Step Up 3D", a u pitanju je tinejdžerska romantična komedija "Što dečki žele" u kojoj će Selena glumiti djevojku koja može čitati misli dečkima.

No, izgleda da je nekome u cijeloj priči pamćenje više nego kratko, te su zaboravili na veliki hit koji je Nancy Meyers režirala 2001. - "Što žene žele", u kojem je Mel Gibson radio upravo to – čitao misli suprotnom spolu. Što će reći Paramount, studio koji je taj film snimio, na takvu očitu krađu zapleta – tek će se vidjeti.

A tu je i još jedan veliki problem. Poznajući tinejdžerske dečke i znajući na što oni misle, možemo se samo zapitati: kako u Disneyju zamišljaju održati svoju poslovično obiteljsku razinu zabave, a da pritom zadrže barem goli minimum uvjerljivosti?

Ili je Seleni, kršćanki koja od dvanaeste godine nosi "purity ring" kao simbol zavjetovanja na čednost prije braka, dojadio ćudoredni imidž pa je spremna zaći i u mračnu stranu muške (pod)svijesti?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.