novi detalji o smrti

Djeca Michael Jacksona gledala su oca kako umire

Foto: pixsell
paris jackson
Foto: pixsell
paris jackson
Foto: pixsell
michael jackson
06.01.2011.
u 08:37
Jacksonov zaposlenik Alberto Alvarez izjavio je na suđenju u Los Angelesu kako su Paris i Prince uletjeli u sobu dok je doktor Murray pokušavao oživjeti njihovog oca. Šokantni prizor rasplakao je djecu koja su kroz suze dozivala oca.
Pogledaj originalni članak

Svjedočenje bivšeg zaposlenika preminulog Michaela Jacksona Alberta Alvareza u procesu protiv doktora Murraya ganuo je sve prisutne u sudnici u Los Angelesu. Naime, Alvarez je izjavio kako su djeca kralja popa uletjela u sobu i vidjela svog polumrtvog oca kojeg je doktor pokušavao oživjeti.

Šokantan prizor raspalako je 11-godišnju Paris i 12- godišnjeg Princea koju su kroz suze dozivali oca. Iako je Murray urlao da djeca izađu iz sobe jer ne smiju vidjeti oca u takvom stanju nitko se u velikom stanju šoka nije previše obazirao na njegove naredbe. Alvarezovo svjedočenje pogodilo je Janet Jackson koja je cijelo vrijeme odmahivala glavom, dok MIchaelova majka nije prestajala plakati sjedeći u sudnici.

Iako su napisane mnoge kontroverze o Jacksonu i njegovoj ulozi oca troje djece, kralja popa u nedavnom intervjuu koji su dali Oprah Winfery izjasnili su se kako je Jackson bio najbolji tata na svijetu, te da im jako nedostaje.  

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OK
okus
11:11 06.01.2011.

R. I. P.

IS
istima
12:42 06.01.2011.

nekad su ljudi pod normalno umirali u svojoj kući na svom krevetu okruženi najbližim članovima obitelji pa i djecom...... I to je bilo mnogo humanije no ovo današnje \'industrijsko\' umiranje u bolnici među ljudima kojima to ništa ne znači, a koji se nerijetko čak i zabavljaju na račun toga......

FE
Felicijen
16:05 06.01.2011.

Zaboravili smo izgleda da je i smrt dio života....