nastavak turneje

Đorđe Balašević u Varaždinu, Slavonskom Brodu i u Puli

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Đorđe Balašević u Varaždinu, Slavonskom Brodu i u Puli
15.04.2011.
u 15:12
Pjevač, pjesnik i redatelj i njegovi panonski mornari opet dolaze u Hrvatsku gdje su već nastupili u Zagrebu, Osijeku i Splitu
Pogledaj originalni članak

Nakon tri nezaboravna i spektakularna vikenda kojima je obilježen kraj protekle godine, nakon Osijeka, Splita i Zagreba te ispunjenih Arena, projekt ‘’Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2011’’ dovodi najpopularnijeg pjevača, pjesnika i redatelja ove regije u tri hrvatska grada: Varaždin, Slavonski Brod i Pulu!

Bit će to večeri za pamćenje u kojima će se Đorđe Balašević predstaviti kao nenadmašni ljubimac svih generacija, u kojima će svoje nezaboravne skladbe Đole otpjevati zajedno s publikom onako kako samo on to zna i u kojima će se publici predstaviti i kao redatelj svog filmskog prvijenca filma ‘’Kao rani mraz’’.

U sportskoj dvorani u Varaždinu nastupit će 21. svibnja, a dan kasnije bit će prikazan njegov film. U Slavonski Brod Đorđe dolazi 27. svibnja i pjevat će u sportskoj dvorani "Vijuš", a dan kasnije također će se emitirati njegov film.

A prava poslastica je 13. kolovoza kada će Balašević nastupiti u Areni u Puli.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OK
okus
15:04 29.07.2011.

Vidimo se 13-og u Areni !!!!!!!!!!!!!!!!!

MO
morituriite
11:03 16.04.2011.

Da je hrvatski narod imalo pametan i sa imalo svijesti, došli bi ne na njegov koncert nego da ga istjeraju iz Hrvatske. No Hrvati su blesavi kao i uvijek. Kao što reče netko, i da mu skače po glavi i udaraju po rebrima, Hrvat će šutjeti. Pa neka i treba nam, s pravom zaslužujemo sve zlo koje nam se događa i koje će nam se dogoditi.

Avatar karlo5
karlo5
21:38 16.04.2011.

morituriite,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zavidno razmišljanje za 21.stoljeće,Ja npr.obožavam Scorpionse oni su Njemci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,