Nerazdvojan par

Dok je Rupčić svirao zaljubljena Zrinka je ležala na pozornici

Foto: pixsell
terezijana (1)
Foto: pixsell
terezijana (1)
Foto: pixsell
terezijana (1)
Foto: pixsell
terezijana (1)
12.06.2011.
u 16:20
Hrvoje Rupčić svirao je na Terezijani u Bjelovaru, a njegova djevojka Zrinka Cvitešić za njegova nastupa ležala je iza njega i gledala ga
Pogledaj originalni članak

Drugu večer tradicionalne bjelovarske pučke manifestacije Terezijane obilježio je nastup Marka Tolje, te sestara Ivane Husar Mlinac i Marije Husar u pratnji Croatian evergreen orchestra, te potom i sastava Swingersi.

Prvotni su Bjelovarčane oduševili ljubavnim evergreenima, a vrhunac koncerta bilo je iznenađenje za jednu bivšu Divasicu. Naime, Ivana Husar Mlinac nije ni slutila kako će je domaćini zasuti neočekivanim poklonima za rođendan i darovati joj cvijeće i tortu.

- Ovo mi je uistinu poseban rođendan kojeg ću pamtiti do kraja života. Nije mi se mogla dogoditi ljepša stvar od ove da na rođendan nastupam u svom rodnom kraju i svoju sreću podijelim s ovom predivnom publikom. A tu su još torta i cvijeće. Hvala vam od srca – iznenađeno je na sceni rekla Ivana Husar Mlinac.

Tijekom njihova nastupa dogodila se i zanimljivost. Tako je glumica Zrinka Cvitešić kao pokošena ležala na bini (sakrivena iza kofera za instrument) i slušala svog dragog Hrvoja Rupčića, a koji je svirao s orkestrom. Zaljubljeni par i na ovaj je način pokazao je da su nerazdvojni o bilo kojoj prilici da je riječ.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MI
milkovve
21:08 12.06.2011.

E, još da znamo što mu je mama kuhala i susjed gledao na tv-u. Pa jeli ovo Story ili Večernji list?

DU
Deleted user
17:44 12.06.2011.

Pa koga je briga što je Zrinka legla dok je Rupčić svirao? Zašto pišete ove bedastoće? Kome je ovo bitno? Hahaha!

Avatar condor
condor
17:34 12.06.2011.

Hvale vrijedan napis za širu hrvatsku javnost !