Netflixova zvijezda

Dok svjetski mediji pišu o njezinom prekidu, poznata glumica ljubavne rane liječi u Istri

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
16.08.2021.
u 21:30
Phoebe Dynevor i Pete Davidson više nisu par, a dok svi pišu o njihovom prekidu zvijezda serije "Bridgerton" uživa u Istri.
Pogledaj originalni članak

Glumica Phoebe Dynevor popularnost je stekla nakon što se pojavila u Netflixovoj seriji "Bridgerton" u kojoj je imala niz seksi scena s kolegom Regeom - Jeanom Pageom. Ovih dana 26-godišnja britanska glumica odmara se u Istri, a u Hrvatsku je došla neposredno nakon prekida s glumcem Peteom Davidsonom.

Kako javljaju strani mediji romansi, koju je par počeo ove veljače, presudila je udaljenost jer Phoebe živi u Velikoj Britaniji a Pete u Americi i zbog poslovnih obveza nisu imali dovoljno vremena za stalna putovanja na ovoj relaciji. Izvori bliski bivšem paru kažu kako je njihova veza na početku bila idilična i kako je vrijeme prolazilo postalo je jasno da njihova veza neće opstati, a problemi su počeli kad je Phoebe počela snimati drugu sezonu "Bridgertona". Pete je već prije ljubio brojne poznate dame pa tako i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, a sa pjevačicom Arianom Grande bio je i zaručen.

Dok mediji diljem svijeta pišu o ovom prekidu Phoebe ljubavne rane liječi u Istri i to joj, sudeći po fotografijama na njezinom Instagramu, ide odlično. S kolegicom iz serije "Bridgerton" Sabrinom Bartlett najprije je uživala u Balama, a onda su se zaputile do Rovinja odakle su brodom istraživale okolne uvale i napisale su kako su uživale u vinu i hrani u Istri.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći je postala hit na društvenim mrežama: Ista je!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.