zaštitno lice D&G-a

Dolce & Gabbana u dugovima: Spasit će ih Leo Messi?

'messi2'
'messi1'
'messi4'
25.06.2013.
u 16:00
Inspiracija: U Milanu otvorena izložba fotografija najboljeg nogometaša svijeta, snimio ih je D. Dolce.
Pogledaj originalni članak

Ni tjedan dana otkako su osuđeni na godinu i osam mjeseci zatvora zbog utaje milijarde eura poreza, najpoznatiji talijanski modni dvojac Dolce i Gabbana ponovno su na vrhu modnoga svijeta! A ovaj put ondje su sa sobom poveli i najboljeg nogometaša svijeta Lionela Andrésa Messija.

Zavolio i modne revije

Naime, maestralno uspješan 26-godišnji Argentinac novo je zaštitno lice linije donjeg rublja s potpisom D&G, a izazovne fotografije obnaženog Messija koje je snimila jedna polovica dizajnerskog dua, Domenico Dolce, skupljene su u zbirci \"The Book Of Leo Messi\" što je ovoga vikenda predstavljena u Milanu na izložbi. Ovim je fotografijama nogometni virtuoz ušao u društvo Davida Beckhama i Cristiana Ronalda čija smo isklesana tijela vidjeli u rublju s Armanijevim potpisom. No, mali broj obožavatelja koji je uspio ući na otvorenje izložbe svoga idola nije gledao samo na slikama – nogometna ikona pojavila se ondje glavom i bradom! Sportaš se fotografirao s fanovima, potpisivao im knjige sa svojim slikama u donjem rublje, a bili su ondje i njegovi \"domaćini\" Stefano i Gabbana i Domenico Dolce.

Izložba pod nazivom \"Lionel Andrés Messi Photographs by Domenico Dolce\", otvorena u milanskom dućanu Dolcea i Gabbane, bila je tek dio uspješnog vikenda za ovu talijansko-argentinsku kombinaciju. Nakon toga događanja prijatelji i novi poslovni partneri uputili su se na Milanski tjedan mode gdje su dizajneri predstavili mušku kolekciju za proljeće 2014. inspiriranu Sicilijom i grčkom mitologijom. Reviju, po običaju D&G, nisu nosili modeli, nego obični muškarci, sve redom Sicilijanci. Znajući to, ne iznenađuje njihova odluka da za zaštitno lice angažiraju nogometaša ne baš tipičnog manekenskog izgleda kakav krasi spomenute Beckhama i Ronalda. Prateći reviju, posjetiteljima je pogled tu i tamo skrenuo na slavnog gosta u prvom redu - Lea Messija.

Na sud mora na jesen

Na kraju uzbudljivog dana sportašu je ostalo snage i za party u klubu Metropol koji su D&G priredili njemu u čast. Ondje se družio s Maurom Icardijem, mladim argentinskim nogometašem kojem predviđaju također veliku sportsku karijeru. Cijelo vrijeme boravka u Milanu Messi je izbjegavao novinare koji su imali veliku želju čuti što nogometaš ima reći o utaji 3,4 milijuna eura poreza za koju je nedavno optužen. I dok su njegovi prijatelji Dolce i Gabbana svoju presudu dočekali (za trajanja žalbenog postupka ostaju na slobodi), bogatom Argentincu taj proces tek predstoji. Na sudu se mora pojaviti 17. rujna kada će biti ispitan, a već se nagađa da bi zatvor mogao izbjeći. Naime, kao uzorni građanin mogao bi postići dogovor s ministarstvom financija te se nagoditi o plaćanju kazne s kamatama, koja bi iznosila oko deset milijuna eura.

>>Dolce i Gabbana osuđeni na godinu i osam mjeseci zatvora

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.