MARIO MANDARIĆ

Domaći chef selfiejem sa suprugom objavio sretnu vijest: 'Najbolja objava ikad'

Foto: instagram
Foto: Nova TV
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Chef Mario Mandarić na Fuliranju
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Chef Mario Mandarić na Fuliranju
03.01.2024.
u 21:06
- Imamo obavijest, napisao je chef jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvijezdicom uz fotografiju na kojoj drži trudnoj supruzi glavu
Pogledaj originalni članak

Mario Mandarić, chef zagrebačkog restorana Noel, na Facebooku je objavio sretnu vijest. Naime, njegova supruga je trudna, a Mario je snimio selfie iz zahoda na kojem se vidi kako supruzi drži kosu dok povraća. 

- Imamo obavijest, napisao je chef jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvijezdicom. 

U komentarima su uslijedile brojne čestitke. Čestitamo! Drži se mama! Iskrene čestitke! Objava je slikovno vrh! Najljepša objava koju sam vidjela u zadnje vrijeme. Čestitke od srca! Najbolja objava IKAD!, samo su neki od komentara. 

Mario je poznat i po svom humanitarnom radu u kojem mu se pridružila i supruga i zajedničkim snagama su omogućili gradnju 100 bunara u Africi u selima Ugande. Mladog i talentiranog chefa proslavila je i njegova londonska inicijativa Food waste awareness, koja ga je dovela i na Forbesovu listu 30 najistaknutijih pojedinaca u Europi za 2021. mlađih od 30 godina. Chef je između dva lockdowna, osmislio  projekt pripremanja jela za beskućnike od namirnica koje bi inače završile u smeću. U samo nekoliko mjeseci za beskućnike je osigurano hrane u vrijednosti od dva milijuna kuna i Forbes je primijetio taj uspjeh Marija Mandarića. Projekt je zaživio i danas u jednom londonskom skladištu pretvorenom u kuhinju volonteri redovito kuhaju obroke od hrane koju restorani iz okolice nisu potrošili prethodni dan. Mario je nedavno za showbuzz.hr govorio o bunarima u Ugandi. 

VEZANI ČLANCI: 

-  Prije dvije godine kad smo Matea i ja tek odlučili donirat jedan bunar, bunari su bili oko 5000 eura. Mi smo skupilo novac za drugi bunar na humanitarnim večerama, došli u Afriku i bio nam je plan stati 20 dana, dok se ne sagrade ta dva bunara. Međutim, kad smo primijetili kolika je korupcija i sve, već su pisali mediji o tome dosta, mi smo ostali još 3 i nešto mjeseca, uzeli projekt u svoje ruke i spustili cijenu bunara na 1800 eura svojim pregovaranjima. I to su sad najjeftiniji bunari na cijelom afričkom kontinentu. Onda su se ljudi počeli javljat i donirat, i evo, sagradili smo ih 100. Ja sam sad u Africi, gdje snimamo dokumentarac o tome cijelom projektu i u dokumentarcu je otvaranje tog 100. bunara - pohvalio se poznati chef kojeg je publika imala prilike bolje upoznati u prošloj sezoni popularnog showa Ples sa zvijezdama. 

VIDEO: Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lasta mala
lasta mala
22:30 03.01.2024.

Divan čovjek i odličan kuhar. Neka im je sretno. 🍀

CV
cvaljo
07:47 04.01.2024.

Što mu dođe taj ćef? To je nešto ko kuvar?