na jadranu

Domaći glumac otkrio da se uputio na odmor te oduševio isklesanim tijelom

Foto: Nova TV
Marko Petrić
Foto: Nova TV
Marko Petrić
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
24.07.2022.
u 14:01
- I godišnji je službeno počeo. Prva ruta isplivana. Bolje da nestane sela nego običaja - poručio je Marko Petrić pored fotografije na koju su mu brojni pratitelji uputili emotikone srca i vatrica.
Pogledaj originalni članak

Glumac Marko Petrić (34) kojeg su gledatelji nedavno mogli gledati kao natjecatelja showa 'Ples sa zvijezdama' gdje je oduševljavao iz emisije u emisiju, sada je otkrio da se i on uputio na odmor. Marko je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je pozirao u kupaćima pored mora te s naočalama za ronjenje, a pogled je uputio u daljinu.

- I godišnji je službeno počeo. Prva ruta isplivana. Bolje da nestane sela nego običaja - poručio je pored fotografije na kojoj se jasno ističe njegovo isklesano tijelo, što su istaknuli brojni njegovi pratitelji koji su mu uputili brojne emotikone srca i vatrica. Objavu je komentirala i njegova djevojka, plesačica Valentina Walme koja je također, ostavila emotikone vatre i srca u komentaru. 

Par je svoju vezu potvrdio prošlo ljeto na jednom eventu, a o njihovoj ljubavi šuškalo se duže vrijeme. Zajedno su sudjelovali i u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je Valentina odnijela pobjedu sa svojim partnerom Pedrom Soltzom. 

Prije natjecanja u showu Marko je kazao da se cijeli život bavi sportom, a otkrio je i dobiva li komplimente ne ulici.

- Moram vam, nažalost, razbiti mit, naime, žene zapravo ne zanimaju mišići, pa tako, ako se i desi da tu i tamo dobijem kompliment, to definitivno nije na račun mišića. A i ne znam o kojim mišićima pričamo. Imam 67 kilograma. A ako ostanem dugo u showu, s obzirom na tempo proba, možda dođem i do 60 kilograma – objasnio je tada glumac za Dnevnik.hr.

Dodajmo da je Marko publici poznat i po ulogama u serijama 'Drugo ime ljubavi', 'Zora dubrovačka' i 'Vatre ivanjske'.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.