'NA SVIJETU SVE'

Domaći novinarski par dobio dijete! Ponosna mama objavila fotografiju bebe, a otkrila je i ime

Foto: instagram
Nina i Dino Goleš
Foto: instagram
Nina i Dino Goleš
Foto: instagram
Nina i Dino Goleš
Foto: instagram
Nina i Dino Goleš
24.02.2021.
u 13:05
Vijest je na Instagramu objavila ponosna mama, a uz fotografiju je napisala  "Na svijetu sve. Ni manje ni više. Moj Šimun". Ubrzo su stigle i čestitke njenih pratitelja, među kojima su Marko Kutlić, Saša Lozar i Slavko Sobin
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i njen suprug, novinar Nove Tv Dino Goleš postali su roditelji sinčića kojem su dali ime Šimun.

Vijest je na Instagramu objavila ponosna mama, a uz fotografiju je napisala  "Na svijetu sve. Ni manje ni više. Moj Šimun". Ubrzo su stigle i čestitke njenih pratitelja, među kojima su Marko Kutlić, Saša Lozar i Slavko Sobin. 

Foto: instagram
Nina i Dino Goleš

Osim što radi na radiju, Nina je i blogerica, a lani je pokrenula i gastroprofil na Instagramu, Jedi Voli Soli.

– Kod mene nema namirnica za koje je potrebno okrenuti pola svijeta da ih pronađete i nema sastojaka kojima ni ime ne znamo pročitati. Trudim se da sve što snimam bude jednostavno tako da svatko to može pripremiti, jer ni ja sama nisam nekakav masterchef – rekla nam je Nina nakon što je pokrenula gastroprofil na Instagramu. Nina i Dino u braku su četiri godine, a novinar informativne redakcije Nove TV u intervju za Glas Slavonije rekao je kako mu je supruga velika podrška, ali i kritičar. – Nina je moja žena, ali i moj najveći prijatelj i kritičar.

Kad se bavite ovim poslom, važno je pokraj sebe imati nekoga tko razumije da nemate fiksno radno vrijeme. Budući da je i ona po struci novinarka i godinama radi u medijima, često zajedno komentiramo moje priloge i javljanja uživo – rekao je Dino.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.