Modna kritika

Svi pričaju o Ivankinu outfitu, a nakon dugo vremena pojavila se i Tiffany

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
22.11.2017.
u 14:29
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je prvi put pomilovao purice Drumstick i Wishbone, nastavivši dugogodišnju tradiciju koju Bijela kuća njeguje od 1989. "Vjerujem da će Drumstick biti vrlo zadovoljna", kazao je Donald Trump nakon što je pomilovao puricu. U ružičnjak je stigao u pratnji supruge Melanije i njihova sina Barrona (11). S Trumpom je na pomilovanju purica bila i njegova kći Ivanka Trump s obitelji te njegova najmlađa kći Tiffany. Ivanka je za ovu prigodu odabrala crveni kaput s potpisom Dolce& Gabbana, a modni kritičari su se odmah raspisali kako je u ovom izdanju Ivanka kopirala imidž stjuardesa Virginia Atlantica. Cijena ovog kaputa je 19.200 kuna. Američka udruga za zaštitu životinja PETA opet je upozorila kako bi ovaj dugogodišnji običaj pomilovanja trebalo ukinuti. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
16:28 22.11.2017.

"Svi pričaju o Ivankinu outfitu"....ahahahaaada outfit. a sto mu je to otfit.....E jadnici jadni balkanski iskompleksirani zar nema nasa rijec. pa niste vi anglosaxonci nego balkanci i sto onda pokusavate sa ubacivanjem tih tih engleskih rijeci, biti englezi.niti ste englezi niti cete ikad biti englezi nego malo jadno i mizerno slavensko pleme na balkanu koje ni vizu za ameriku ne moze dobiti. Svaki dan citam rvacki tisak u kojem susrecem strasno mnogo rijeci koje potjecu od engleskog jezika. i niko ne protestvuje??, iako postoje veoma lijepi nasi izrazi. Ali cim ima samo sumnja da je rijec srpskog podrijetla, komentari su ubistveni.

FR
franjo
15:41 22.11.2017.

Prava pionirka , čuj bokca ti!